2777
2789
عنوان

دعا وقت سختیها

119 بازدید | 19 پست

وقتی که دیگه کاری از دستتون برنمیاد و میخاین همه چیو بسپرین به خدا تا خودش کمک حالتون باشه و گره‌ها رو خودش واکنه چه دعا یا ذکری میخونین؟ 

کاش آدمی بودم که انقدر به خدا ایمان و اعتقاد داشت که اول و آخر همه کارامو رو به خودش میسپردم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی انقدر درمونده میشم که هیچ راهی ندارم به هر کی میرسم میگم واسم دعا کن حتی تو خیابون هم نیازمندی میبینم بهش یه هدیه ناچیز میدم ولی با این حال بهش میگم تو رو خدا واسم خیلی خیلی دعا کن 

نمیدونم چطور بهت بگم ولی کسی واست دعا کنه معجزه میکنه معجزه ها یعنی با چشم خودم دیدم 

اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج🙏🏻سلامتی امام زمان (عج)صلوات🥀
وقتی انقدر درمونده میشم که هیچ راهی ندارم به هر کی میرسم میگم واسم دعا کن حتی تو خیابون هم نیازمندی ...

دقیقا

منم چندبار معجزه اشو دیدم

به خصوص اگه به افراد کم سن و پاک تر بگین دعا کنن زودتر نتیجه میگیرین

دقیقا منم چندبار معجزه اشو دیدم به خصوص اگه به افراد کم سن و پاک تر بگین دعا کنن زودتر نتیجه میگیر ...

من میگم اگه بخدا بسپرم اگه نتیجه ام نده صلاح نبوده حتمن ولی اگه بنده اش بگم نتیجه نده دلم میشکنه

دقیقا منم چندبار معجزه اشو دیدم به خصوص اگه به افراد کم سن و پاک تر بگین دعا کنن زودتر نتیجه میگیر ...

اره واقعا میدونی من وقتی میخوام دعا کنم به همه میگم حاضرم به دست و پاشون بیوفتم ولی دعام کنن 

اخه واقعا همین راه همیشه کمکم کرده

چه خوب... من اینجوری نیستم اصن

حتی همینجا هم میتونی تاپیک بزنی بگی بچه ها واسم صلوات بفرستید یا واسم مثلا سوره مبارکه حمد رو بخونید 

اینجوری خیلی بهت کمک میشه

حتی همینجا هم میتونی تاپیک بزنی بگی بچه ها واسم صلوات بفرستید یا واسم مثلا سوره مبارکه حمد رو بخونید ...

خب دوستایی که میبینن واسه حل مشکلات خودتون اول و بعدش من یه صلوات بفرستین.... دلم گرفته... خداجون هیشکیو درمونده نکن🙏🙏🙏

من میگم اگه بخدا بسپرم اگه نتیجه ام نده صلاح نبوده حتمن ولی اگه بنده اش بگم نتیجه نده دلم میشکنه

خدا همیشه گفته با زبانی که باهاش گناه نکردین دعا کنین

بخاطر همینه که وقتی دیگران برامون دعا میکنن خیلی تاثیرگذاره چون ما با زبون اونا گناه نکردیم

وقتی خودتون دعا میکنین هم همیشه اول برای اطرافیانتون دعا کنین و در آخر حاجت خودتونو بیان کنین

توی شرایط سخت هم همیشه بگین الهی شکر و خدا رو شکر کنین

تمام سعیتون رو هم بکنین تا ناامید نشین و صبرتونو بالا ببرین

من خودم از این کارا خیلی نتیجه گرفتم و معجزه اشونو دیدم

امیدوارم به شما هم کمک کنه 💕

اره واقعا میدونی من وقتی میخوام دعا کنم به همه میگم حاضرم به دست و پاشون بیوفتم ولی دعام کنن  ...

من از دعا کردن برای دیگران هم خیلی نتیجه گرفتم

همیشه سعی میکنم موقع اذان برای هر کسی که توی ذهنم میاد دعا کنم و حل مشکلشونو بخوام و در آخر از خدا میخوام به منم آرامش و سلامتی بده

واقعا اینکار خیلی آرومم میکنه