2777
2789
عنوان

خاطره😞😞😟😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 45 پست

ازشانس خوب من مادرشوهرخالم همسایه دیواربه دیوارمابود.خلاصه من اون روزبالباس مدرسه رفتم آزمایشگاه تاجواب آزمایشمون بیادرفتم مدرسه وامتحانمو دادم بعدش دوباره رفتیم آزمایشگاه شوهرموفرستادم رفت ازخونمون برام مانتوشلواربیرونی آورد.اونروزجاریم همرام بود رفتیم یه جاروپیداکردیم ومن لباساموعوض کردم

حیف عشقی که باتوحرومم شد..

جواب آزمایشمون اومدوهمه چی مثبت شد..بعدش رفتم خونه ورفتیم تشییع جنازه ویه نهارهول هولکی خوردم وباخالم ومامانم رفتیم برای خریدعقد..باجاری وخواهرشوهرم قرارداشتیم که توبازارهمدیگروببینیم.تامابرسیم اونا آینه شمعدونو قرآنو چادر ویکمی لوازم آرایش خریدن بدون اینکه نظرمنوبپرسن منم خیلی ناراحت شدم ولی حرفی نزدم شوهر خوش ذوقمم واسه خریدنیومده بودبه قول خودش قولنامه داشت گرفتاربود..حلقه هاروهم گرفتیم ورفتیم خونه باخالم رفتم آرایشگاه واسه ابرو گرفتن وبندکردن...مامانم تندتندشام درست کرد چون فامیلامون قراربودشام بیان شوهرم خیلی عجله داشت میگفت حتماهمین امشب بایدعقدکنیم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسم سفره عقدنگرفتن انگشترنشون نگرفتن جاریم ظرفای ویترینشوآورد وبرام سفره چیداونیکی جاریمم یکم آرایشم کردونشستم سرسفره عقدیه پارچه سفیدنگرفتن که بالاسرمون بزارن واسه قندسابیدن حتی یه عکسم ازاون روزام ندارم بعداینکه بله رو گفتم پدرم زدزیرگریه منم که آماده بودم واسه گریه کردن های های گریه میکردم حالامگه اشکام بندمیومد خلاصه این تازه شروع بدبختیای من بود کاشکی لال میشدم وبله رونمیگفتم...

عزیزم اتفاقی تاپیکتو دیذم میشه بگی پیش کدوم دکتر میری چون ما گرگانیم میخواستم داداشمو ببریم پیش یه ...

دکتری که من میرم ساریه میتونین بیاین اینجا؟دکترسیدحمزه حسینی روانپزشک ومتخصص مغزواعصابه ودکترضرغامی

عزیزم اتفاقی تاپیکتو دیذم میشه بگی پیش کدوم دکتر میری چون ما گرگانیم میخواستم داداشمو ببریم پیش یه ...

اتفاقاداروهایی که بهم دادتوگوگل سرچ کردم دیدم برای بیماران دوقطبیه

نه پیش روانشناس نرفتم

اخه به داداشم گفتن حتما در کنار درمان دارویی باید پیش روانشناس هم بره واسه  یادگیری تکنیک تنظیم هیجان

تا بتونه مودشو کنترل کنه

وگرنه دارو به تنهایی فقط علایم و کم میکنه 

هسته ی اصلی درمان نمیشه

اخه به داداشم گفتن حتما در کنار درمان دارویی باید پیش روانشناس هم بره واسه  یادگیری تکنیک تنظیم ...

بله درسته ولی من دیگه بیخیال شدم راستش امیدم به زندگی ازدست رفته