2777
2789
عنوان

فلوکسیتین

223 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها ، من بخاطر مشکل اضطرابم فلوکسیتین ۱۰ مصرف میکنم ولی جدیدا که شروع کردم به مصرفش ، متوجه شدم که میزان ادرارم خیلی کم شده و همچنین فشارش ، کسی تجربشو داره؟ از فلوکسیتینه؟

بروشورشو بخون

من سه روز فلوکستین خوردم، تا ۸-7 ماه کهیر می‌زدم داغون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بروشورشو بخون من سه روز فلوکستین خوردم، تا ۸-7 ماه کهیر می‌زدم داغون

وای راس میگی بروشورش به کل از ذهنم پاک شده بود که نگاش کنم 🤦🏻‍♀️ اره میگن داغون میکنه ادمو بااینکه دوزش ۱۰عه ولی هیچی نشده عوارض داد

وای راس میگی بروشورش به کل از ذهنم پاک شده بود که نگاش کنم 🤦🏻‍♀️ اره میگن داغون میکنه ادمو بااینکه ...

منم دو روز خوردم شروع به کهیر زدن کردم، نمی‌دونستم مال اینه، روز سومم خوردم، بعد یاد مطالعه‌ی بروشور افتادم ☺

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
منم دو روز خوردم شروع به کهیر زدن کردم، نمی‌دونستم مال اینه، روز سومم خوردم، بعد یاد مطالعه‌ی بروشور ...

والا کم کم به این فکر میفتم که کلا دیگه مصرفش نکنم یا یه روز در میون بخورم ، دردمون هرچی که بود روحی بود الان بایستی جسمی هم بشه 😂

والا کم کم به این فکر میفتم که کلا دیگه مصرفش نکنم یا یه روز در میون بخورم ، دردمون هرچی که بود روحی ...

منم دیگه نخوردم 😕 

عزیزم خیلی ببخشی فضولی نباشه شما برا چه مشکلی مصرف میکردی؟قطعش که کردی بدتر نشدی؟

دکتر برای من یه تشخیص اشتباه داده بود، یه دارو برای سینوزیت مصرف می‌کردم، یه عوارضی شبیه تشنج خفیف میداد، برا اون رفتم دکتر، گفت هیچیت نیست، شاید تحت استرسی فلوکستین داد که اونجوری شد. بعد رفتم بروشور همه داروها رو خوندم، دیدم همه‌ی مشکلاتم عوارض دارو بوده 😁 گفتم بذار با همون سینوزیت بسازم، باور نمی‌کنی یک سال درگیر بودم

دکتر برای من یه تشخیص اشتباه داده بود، یه دارو برای سینوزیت مصرف می‌کردم، یه عوارضی شبیه تشنج خفیف م ...

خداروشکر که زود فهمیدی عزیزم ، وای اره بخدا ادم نمیدونه چه کنه 😓