2777
2789
عنوان

طلاق

182 بازدید | 11 پست

دوستان من بد میگم ؟

چرا وقتی شرایط تو خونه خوب نیست یا وقتی کلی میمونین با همه چی میسازین اما باز طرفتون همینطوریه چرا طلاق نمیگیرین وقتی خانواده خوبی دارین وقتی خودتون درآمد دارین ؟

هم خودتون راحت میشین هم بچه هاتون 

الان دیگه کسی تحمل نمیکنه ولی آدمای قدیمی تحمل میکنن خب مدال که نمیدن بهتون طلاق بگیرین ما بچه ها هم یکم نفس بکشیم

اجازه مستقل شدن خونه جدا گرفتنم که نداریم ما دخترا 

باید ازدواج کنیم بتونیم جدا زندگی کنیم چه وضعیه خب تازه اونم معلوم نیست خوب باشه طرف یا نه  

امضام😁

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

والا من ی دفعه اینجا گفتم اینکه میگن چون بچه داری باید بسوزی وبسازی اشتباهه..و بقیه منو خووووردن(ب معنای واقعیه کلمه)حتی شدم بی محبت وهمون بهتر ک بچه ندارم واین صحبتا

و چون منو خوردن من دیگه صحبتی نمیتونم بکنم😁😁

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

موندن و تحمل کردن و یه عمر عذاب کشیدن نه تنها افتخار نیست بلکه عذاب برای خودمون و طرف مقابل و بچه ها هم هست 👍

طلاق رو خدا واسه همین گذاشته 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

خب الان خود تو هم ی چیزایی دست و پاتو بسته ک نمیتونی مستقل شی دیگه اونم نذاشتن خانوادت بخاطر حرف مردمه انقپر کلی نمیشه نظر بدیم

پس دخترم حجابت😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
موندن و تحمل کردن و یه عمر عذاب کشیدن نه تنها افتخار نیست بلکه عذاب برای خودمون و طرف مقابل و بچه ها ...

وواقعا بنظرم موندن گاهی از نداشتن عزت نفسه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
وواقعا بنظرم موندن گاهی از نداشتن عزت نفسه

بله و فکر میکنند بدون مرد نمیتونن زندگی کنند یا حرف مردم چی میشه و یه مشت خرافات و باورهای غلط 

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸
بله و فکر میکنند بدون مرد نمیتونن زندگی کنند یا حرف مردم چی میشه و یه مشت خرافات و باورهای غلط 

آره واقعا و باید بسوزن و بسازن بنظرم همه اونایی ک مشکل داشتن قبل از بچه دار شدن هم میدونستن 

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز