2777
2789
عنوان

جشن تعیین جنسیت ؟؟

865 بازدید | 16 پست

ما شام نمیدیم کلا ن تولد  نه جشنای دیگه رسم  نداریم 

وسایل تزیینی جشنو  گرفتم حالا میمونه پذیرایی  مث میوه و کیک و شیرینی و اینا  ؟؟ چه ایده ای دارین برا پذیرایی  چیا بذارم ؟ 

.

نمیدونستم همچین جشنی هم هست

مهربون باش...شاید فردایی نباشه... nothing is impossible the word itself says that i'm possible     آرزو هایت را برآورده میکند آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فینگر فود بذار حتما یعنی مهمونارو‌گرسنه میفرستید برن

من برای دوستم جشن تعیین گرفتم

میزش رو فقط بادکنک و کیک و گل ارایی و استند بوی و گرل کرایه کردم گذاشتم ساده و شیک ...میز وسط رو هم میوه و فینگر فود و این چیزا که عکس و اینا تموم شد نشستیم دور هم خوردیم

من دوستام برام گرفتن برام ناهار اوردن.خودم پزیرایی میوه دادم با دسر.یا ژله یا بستنی.کیک هم ک میبری و با چای یا شربت سرو کن

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜

من برا جشن تعیین جنسیت دخترم کلا تمشبا بادکنک آبی و صورتی بود بعد شام دادم و کیک سفارش داردیم ک پاپیون صورتی و آبی روش بود بادکنک مشکی هم ک پورش کردم از پر صورتی ....ببعد شام کیکو بریدیم لیموناد شربتش بود با میوه همین چای هم ک میزاشتم 

یعنی الان خودتون جنسیت جنین رو نمیدونین؟    

نه قراره خاهرمو  ببرم دکتر به خاهرم بگه اونم بادکنکو بر حسب جنسیت با کاغذ رنگیو بادکنک کوچیک  ابی یا صورتی پر کنه و بادکنکو بترکونیم سوپرایز شیم 😁

.
یعنی الان خودتون جنسیت جنین رو نمیدونین؟    

برای من فقط شوهرم میدونست.به دکتر گفتیم ب من نگه.شوهرمم به دوستام گفت و به هیچ کسی دیگه نگفت

تیکر تولد یک سالگی گل پسرم😍   آنقدر شیرین است لحن و لهجه ات....که جن ها ز لب هایت بسم الله میخوانند💜f.m                                                         خدایا ممنونم که بهمون هدیه دادی.خدایا میسپارمش به خودت.چون به جز تو به کی بسپارمش.؟عاشقتم خدا💜💜                                         به ترک های بدن من اگه نگاه کردی.نگو وای چقدر زیاده...اونا یه تتو زیباست از طرف پسرم...اونا رد پای یک زندگی هستن.😍💜
فینگر فود بذار حتما یعنی مهمونارو‌گرسنه میفرستید برن من برای دوستم جشن تعیین گرفتم میزش رو فقط باد ...

کلا مهمونا بعد شام میان  برا جشنا چه تولد باشه چه حشنای دیگه

.
فقط حتما دوتا تعیین جنسیت در نظر بگیر مث من استرس نکشی فقط نگران بادکنک بودم نترکه جشن خراب بشه

من از دیجی کالا سفارش دادم  به جا یه  بادکنک فویلی و یه بادکنک مشکی   دوتا بادکنک مشکی فرستادن 😁

.