2777
2789
عنوان

بلوغ فکری مردها

193 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها

من یکساله که نامزد کردم و قبل نامزدی هم دو سال دوست بودیم با هم و دوسش دارم.

ولی بعد این همه مدت تو مسایل مختلف و موارد مختلف چندبار احساس کردم که هنوز به بلوغ فکری نرسیده و نمیتونی تو لحظه عاقلانه فکر کنه و تصمیم درست  بگیره...

یا حتی نمیتونه یه برنامه ریزی درست برای زندگیش داشته باشه و حتی تو مسایل مالی نمیتونه پس انداز کنه و همیشه بدهکاره به دیگران...

منم چندبار خواستم کم کم رابطه رو تموم کنم ولی به خاطر علاقم بهش این کارو نکردم...

خواستم نظر بگیرم که چیکار کنم بهتره و چه راهی پیشنهاد میکنید.ممنونم

چند سالشه؟ و شما چند سالتونه؟

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

38 سال

سنشم بالاست نمیشه گفت به بلوغ فکری نرسیده 

فقط مدیریت ضعیفی داره میتونه بره مشاوره یا خودت کمکش کنی

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم🥺🙏اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️
سنشم بالاست نمیشه گفت به بلوغ فکری نرسیده  فقط مدیریت ضعیفی داره میتونه بره مشاوره یا خودت کمک ...

الان سه ساله میشناسمش و تو این سه سال خیلی سعی کردم کمکش کنم و راهنماییش کنم.

ولی متاسفانه کمک گرفتنش همون موقع هست و دوباره سر مسایل بعدی همون میشه.

حتی بعضی وقتا ناراحت میشه که چرا اینقدر بهش امر و نهی میکنم و میگم چیکار بکنه و چیکار نکنه

الان سه ساله میشناسمش و تو این سه سال خیلی سعی کردم کمکش کنم و راهنماییش کنم. ولی متاسفانه کمک گرفت ...

برین مشاوره حتما حتما

و اگه عقد نکردی فعلا نکن تا به نتیجه برسی