سلام ، من به هفته پیش اقدام داشتم برای اولین بار الان دو سه روزه به شدت خوابم میاد و اشتهام خیلی زیاد شده میتونه علائم بارداری باشه تا موعدم خیلی مونده ، بارداری هیچ علائم اولیه ای نداره؟؟
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
ذهن آدم مشغول میشه خوش به حال اونا که نا خواسته باردار شدن
من ۸ ماهه منتظرم دوماه اول مثل شما بودم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
وای من تحمل ندارم با بدبختی شوهر راضی شده کاش زود جواب بگیرم
عجله نکن
عزیزم علائم بارداری و پریودی مثل هم اند و بخاطر بهم ریختن هورمون ها. برای همین تا از موعد پریودت نگذره و تست آزمایش ندی هیچ حدسی نمیشه زد. منم تو اقدامم تقریبا هر ماه توهم علائم دارم ولی پریود میشم. ان شاءالله به زودی همه نتیجه بگیریم
خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات