2777
2789
عنوان

گرسنمههههه😂😂

62 بازدید | 16 پست

ناهار خوراک لوبیا درست کرده مامانم.

اما خودش جلسس اونجا بشون غذا میدن.

منم خیلی بد غذام 

همه چیم بلدم درست کنم😌😂💔

اما الا واقعا نمیدونم چه کنم...صبحونم نخوردم😂🤦‍♀️😪

کاربری برای ۲ نفره❤🌈الهی همونی بشه ک میخوای 🌚🖤

یه پیمونه برنج بردار با دوتا گوجه و فرنگی یه حبه سیر یه پیاز خوشمزه ترین دمپختک رودرست کن نیم ساعتم بیشتر وقت نمیبره یه کاسه سالاد شیرازیم بذار بغلش زوج خوبین😁

ادمیزاد کلا نباید تومهارت های اولیه زندگی مثل اشپزی و رانندگی وو لنگ بمونه باید بتونه کا رخودشو راه بندازه

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه پیمونه برنج بردار با دوتا گوجه و فرنگی یه حبه سیر یه پیاز خوشمزه ترین دمپختک رودرست کن  ادم ...

دیشب خوردیم آخه...😪

میدونی...فقط غذای ک توش مرغ و گوشت باشه میخوردم..

جور دیگه باشه نمیخورم..

توی این شرایطم گزینه های زیادی ندارم متاسفانه

دیشب خوردیم آخه...😪 میدونی...فقط غذای ک توش مرغ و گوشت باشه میخوردم.. جور دیگه باشه نمیخورم.. تو ...

خوب پس یه تکه سینه مرغ بردار تو‌ماکروفر یخ زدایی کن مکعب مکعب خرد کن با پیاز داغ سرخ کن فلفل سیاه بزن و نوش جان .شما که هرچیزی نمیخوری از ساعت یازده باید به فکر ناهارت باشی نه ساعت دو😁😁

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
خوب پس یه تکه سینه مرغ بردار تو‌ماکروفر یخ زدایی کن مکعب مکعب خرد کن با پیاز داغ سرخ کن فلفل سیاه بز ...

باور کن از صب ک بیدار میشم به فکرشم😪😂💔

میسی گلم❤🥺💋 

خوبع...ولی چاق میشم😪😂💔 کلا زندگی کردن با من صبر ایوب میخواد

گزینه بیشتری ندارم خواهرم😐

سوسیس بخور

شادی رو میشه تو تاریکترین لحظات پیدا کرد، فقط اگه یه نفر یادش باشه که چراغو روشن کنه🧙‍♂️⚡   
باور کن از صب ک بیدار میشم به فکرشم😪😂💔 میسی گلم❤🥺💋 

منم بدغذام درکت میکنم کلا از خوردن خوشم نمیاد ولی بچه دارم نمیشه نپزم اشپزی روهم دوست دارم یعنی پختن رو از خوردن بیشتر دوست دارم

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
منم بدغذام درکت میکنم کلا از خوردن خوشم نمیاد ولی بچه دارم نمیشه نپزم اشپزی روهم دوست دارم یعنی پختن ...

آره خیلی سخته...بعضی وقتا از خودم بدم میاد دیگه.

خدا حفظش کنه🥺😍❤

من فکر کنم اگه شوهر کنم دیوونه میشه از دستم😁😌😪😂