2777
2789
عنوان

شیاف واژینال

506 بازدید | 17 پست

خانمای عزیز دکتر برای عفونت شیاف واژینال داده بهم یکی صبح یکی شب.شب و میزارم میخوابم مشکلی نداره ولی صبح ها شروع کارمه نمیتونم بخوابم فوقش نیم ساعت دراز میکشم بعد که پا میشم احساس میکنم کل مواد بیروون میریزه و اصلا چیزی داخل نمیمونه که اثر کنه چیکار باید بکنم؟

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بارداری؟

گلی که داری امضامو میخونی لطفا برای مامان شدنم یک صلوات مهمونم کن. دست گلت درد نکنه    خدایا خودت میدونی چند ساله که منتظرم ...میدونی چه سختی ها و چه عذاب ها که نکشیدم . نه برای من، بخاطر دعاهای مادرم، بخاطر نمازهاش، بخاطر گریه هایی که برای بچه دار شدن من میکنه، دامن من و همه ی منتظرا رو سبز کن    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پد بذار 

خب ربطی نداره میریزه تو پد دیگه مهم اینه که اون تو نمیمونه 

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
خب ربطی نداره میریزه تو پد دیگه مهم اینه که اون تو نمیمونه 

زودتر بیدار شو اجی  هم نماز‌صبت میخونی هم بعدش دراز میکشی تا جذب شه

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم     

همینجوریه.طبیعیه

اخه میگم این همه دارم دارو مصرف میکنم و رعایت میکنم نکنه این میریزه بیرون چیزی جذب نشه زحماتم هدر بره

اخه میگم این همه دارم دارو مصرف میکنم و رعایت میکنم نکنه این میریزه بیرون چیزی جذب نشه زحماتم هدر بر ...

نه اونی که باید جذب بشه همون نیم ساعت کار خودشو میکنه نترس

تورو سننه قربونت برم!!!!
باید کامل داخل واژن بزاری تا نریزه

کامل داخل میره عزیزم ولی بازم میریزه

اخه میگم این همه دارم دارو مصرف میکنم و رعایت میکنم نکنه این میریزه بیرون چیزی جذب نشه زحماتم هدر بر ...

بنظرم نذار بریزه بیرون  حالا هرجور ک‌خودت میدونی   صبا ی ساعت زودتر بیدار شو

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم خدای رحمن خدای رحیم  هرچیزی که شما بخواید اتفاق میفته من تسلیمم و دخالت نمیکنم خدایا منو ببخش  اگر ترسیدم تو برای من کافی هستی پناه میبرم به تو از گناه نسبت به خودم پناه میبرم به تو از شر خلق ومردم  خدایا خودت پناهم باش و نگرانی هامو حل کن الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم