2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاز داغ گوشت چرخ کرده زرسک وزعفران باهم مخلوط کن بعد برنجتو آبکش کن ته دیگ بنداز بعددیه لایه برنج یه لایه سس معرکه میشه 😋😋😋😋

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜

خوب عزیز دلم عدس پلو عدسه و پلو، دستور متفاوتی نداره 😊

من روش پیازداغ و گوشت چرخ‌کرده و خرمای تفت داده شده تو کره یا روغن حیوانی میدم، خیلیییییی خوشمزه میشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

وا مگه میشههه

عدستو بزار بپزه برتجتو خیس کن ..تو یه قابلمه دیگه برنجتو بزار آبش که کشیده شد عدسو بریز توش دم کرده زعفرونو اگه دوست داری یکم دارچین با گوشت چرخ کرده و پیاز داغ و کشمش تزیین کن

اگه میخایی برنجتو آبکش کن یه مقدارشو زعفرونی کن لایه لایه با عکس پخته بزار دم بکشه اینم آبکشیش راحت ترین غذاس که😒😒

میشه برا حاجت دلم یه حمد بخونید😭😭😭😭 برای همه منتظرا دعا میکنم ..‌چون خودمم یه منتظر بودم🙏میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستید

عه چرا عزیزم

من اینجوری درست میکنم عدسو جدا میپزم قبل اینکه برنجو آبکش کنم عدسو با آبش میریزم تو برنج بعد باهم آبکش میکنم که قاطی شن با هم

اگه بخوام قلقلی درست کنم که پیاز رنده میکنم زردچوبه نمک بعد تو روغن سرخو میزارم رو برنج یه رب اخر یکم زیره هم میریزم و زعفران رو برنج.

اگه گوشت چرخی بخوام لای برنج بزارم

که با پیاز زیاد تفت میدم اخرش بهش نمک فلفل سیاه زعفران و زیره اضافه میکنم میزارم لابلای برنج

عطرش مزش بینظیره