2777
2789
عنوان

کمککککک

34 بازدید | 7 پست

خانم ها پسرم شیشه پاک کن رو خالی کرده تو گلدون پتوس،چیکار کنم؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

اول اینکه زود از پتوست قلمه بگیر بزار توی آب که اگر خراب شد ازش داشته باشی.دوم اینکه گلدونت رو بزار سر تراس دایم بهش آب بده شاید شسته شد و رفت و چیزیش نشد. اونقدر زیاد آب بده که از تهش دائم اب بره. از یه طرفم میتونی کلا پتوس رو از خاک در بیاری و ریشش رو بزاری توی اب تمیز و خاک گلدون رو عوص کنی البته قبلش قلمه بگیر. این بهتر از شست و شوی خاکه

اول اینکه زود از پتوست قلمه بگیر بزار توی آب که اگر خراب شد ازش داشته باشی.دوم اینکه گلدونت رو بزار ...

شیشه پاک کن توش سرکه و نرم کننده لباس بوده، با آب یعنی تا غروب که خاکش رو عوض کنم خراب میشه؟؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اول اینکه زود از پتوست قلمه بگیر بزار توی آب که اگر خراب شد ازش داشته باشی.دوم اینکه گلدونت رو بزار ...

منظورم اینه اب و نرم کننده و سرکه رو ریخته

خب چقدر ریخته؟ اگر کمه اون یه تیکه روی خاک رو بردار وگرنه همون اقداماتی که گفتم

آنقدر آب ریختم تو خاکش که دیگه آب زلال ازش اومد بیرون

خب چقدر ریخته؟ اگر کمه اون یه تیکه روی خاک رو بردار وگرنه همون اقداماتی که گفتم

دیگه توکل به خدا

آنقدر آب ریختم تو خاکش که دیگه آب زلال ازش اومد بیرون

آب زلال زیاد مهم نیست اخه ممکنه تو خاک به ریشش رسیده باشه به خاطر همین میگم قلمه بگیر حروم نشه حالا اگر دیدی برگهاش داره زرد میشه زود قلمه بگیر