2777
2789
عنوان

یه خواستگار خیلی پولدار داشتم

560 بازدید | 52 پست

بدون شوخی میگم اینو 

واقعا پولدار بود دو تا کارخونه داشت خودشم فرانسه درس خونده بود اسم دانشگاشم گف یادم نی 

من ۱۸ ساله اون ۳۵ بود😐

میگفت هر چی بخوای برات میخرم 

ولی کلا ازش خوشم نیومد گفتم نه گفت پشیمون میشی 

گاهی وقتا که بی پولی فشار میارعه بهش فکر میکنم حداقلش میتونستم برم فرانسه درس بخونم .

😐بعد طلاق ولی فک کردم نامردیع

🙄

هعیییییبببب کلا دختر پول پرستی نیستم و بیشتر از ادما قدرتمند خوشم میاد 

اها اینم بگم ظاهرش اصلا به دلم نمیشست یه بار گفت بریم رستوران قیمه نثا بخوریم غذای شهرمون بیچوندم🤣🤣

هیچی دیگ الان کی جوابگوعه به پولی من؟

خودمم از سال بعد پول میاد دستم 

هلو تپلوی سابقم:همسر اینده ایلان ماسک

کار خوبی کردی

مگه همه چیز پوله؟ 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا یعنی حاضر بودی به خاطر پول با یه مردی ازدواج کنی که دو برابر سنته 

بیخیال پشیمونی واقعا 

ببخشید درک نمیکنم 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

من بودم قبول میکردم والا

تو که انقدر ایلان ماسک و دوست داری خب بخاطر پولشه وگرنه قیافه انچنانی نداره که 

لحظه ی دیدنت انگار که یک حادثه بود 🖤🤍حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت 🖤🤍سیب را چیدم و در دلهره ی دستانم🖤🤍سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🖤🤍 تا سه بس بود که بشمرد و در دام افتد🖤🤍گفت ..یک گفت ..دو افسوس سه را دوست نداشت 🖤🤍من تو خط موازی ..؟ نرسیدن..؟هر گز دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت 🖤🤍درس منطق  نده دیگر تو به این عاشق که  🖤🤍 از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🖤🤍تو میتوانستی به چشمانم نگاه کنی و گلویم را با چاقوی تیز بُبری و من میتوانستم در آخرین نفس  از تو بخاطر خونی شدن دستهایت معذرت بخواهم ......🖤🤍 تاریخ در شب با الکل و زن نوشته شد 🤍🖤