2777
2789
عنوان

بیبی چک لطفا بیاید...

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میگم روز موعدت بی بی زدی؟؟ آخه منم مثل تو ۲۴ اردیبهشت روز موعدم لکه بینی و خونریزی خفیف داشتم ۳ روز فقط شک کردم اخه من ۷ روز کامل میشم تو اقدامم پریودمم منظمه ولی اینماه ۳ روز لکه بینی قهوه ای صورتی از اول روز پریود حالا موندم از اون موقع بیبی نزدم منتظرم ۷ روز دیگه پری موعدمه چکارکنم تا اون موقع صبر کنم اگه نیاد بزنم؟ لکه بینی به شک انداخته منو ولی لز بی بی منفی بدم میاد روحیه مو میارع پایین فقط تا حالا ۳ بار زدم

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
عزیزم میگم روز موعدت بی بی زدی؟؟ آخه منم مثل تو ۲۴ اردیبهشت روز موعدم لکه بینی و خونریزی خفیف داشتم ...

من یکی دو روز بعد موعدم بیبی زدم که با وجود لکه بینی که قطع و وصل میشد، مثبت شد.

من یکی دو روز بعد موعدم بیبی زدم که با وجود لکه بینی که قطع و وصل میشد، مثبت شد.

عهه منم لکه بینی داشتم هی قطع وصل میشد دیگه نزدم بی بی ۶ روز مونده تا موعدم اگه نشم ایشالا میزنم ...آخه میگن تو بارداری هم بعضیا لکه و خونریزی دارن  باردار باشی نمی فهمن خونریزی سبک میاد حالا صبر میکنم تا۶ روز دیگه دعام کن عزیزم 

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن 🤲🥺رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی🤲 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـین🤲😍
انشاءالله هرچی خیره برات پیش بیاد... توام منو دعا کن عزیزم

قربونت😍چشم عزیزم