سلام عزیزم تو مدیریت مخارج کامن شمارو دیدم دقیقا اونطوریه .پدرمن بچه بزرگ بود مادربزرگم همون جوانی فوت کرده بود ۶تا بچه قدونیم قد جاگذاشت یعنی عموهام و عمه م .خداسرشاهده به والله قسم تا تا ۱۰سال پیش دوماه دوماه خونه مابودن همشون بزرگ شدن معلم شدن و سرکار رفتن بعد پدر من مستاجر بود تا ۱۰سال پیش الان همشون خونه ویلایی دارن مستاجر دارن ولی پدرمن تو یه خونه آپارتمانیه .برادر ورشکست شد تا ۶سال هیشکدومشون حتی زنگ هم نمیزدن .وای اگ بدونی چه زخمی رو قلبم چقد عقده دارم الان من ۲۹سالمه بچه اخر ۳تا خواهربرادر دیگم دارم هممون عقده ای هستیم .باز پدرمادرم بها میدن بهشون .خداشاهده من عروسی کردم نه عموهام و نه عمه م هیشکدومشون دعوتممم نکردن .
سلام عزیزم تو مدیریت مخارج کامن شمارو دیدم دقیقا اونطوریه .پدرمن بچه بزرگ بود مادربزرگم همون جوانی ف ...
عزیزم تازه پیامت رو خوندم آره خیلی سخته این رفتارها و واقعا آدم میمونه چطور بعضی آدم ها اینطورن خیلی براتون ناراحت شدم. ولی عزیزم از یه جایی به بعد باید به خودمون بیاییم اصلا نباید عقده ای داشته باشیم باید به جای عقده پر از تجربه بشیم و بتونیم طوری زندگی کنیم که به خواسته هامون برسیم و شاد زندگی کنیم و اون آدما رو بسپریم به خدا. یاد بگیریم ما با کس دیگه ای اینطوری نکنیم و خودمونم تعادلو نگه داریم چون بعضی آدما تا میتونن از اخلاق آدم سو استفاده می کنن. امیدوارم که خوشبخت و عاقبت به خیر باشید