2777
2789
عنوان

فرتوکار

328 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

کیا فر تو کار برقی تی اند دی مدل ۲۱۴ دارن؟ کلا محصولات تی اند دی خوبن؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
وسایل برقی
0
0%
فر تو کار
0
0%

سلام عزیزم تو مدیریت مخارج کامن شمارو دیدم دقیقا اونطوریه .پدرمن بچه بزرگ بود مادربزرگم همون جوانی فوت کرده بود ۶تا بچه قدونیم قد جاگذاشت یعنی عموهام و عمه م .خداسرشاهده به والله قسم تا تا ۱۰سال پیش دوماه دوماه خونه مابودن همشون بزرگ شدن معلم شدن و سرکار رفتن بعد پدر من مستاجر بود تا ۱۰سال پیش الان همشون خونه ویلایی دارن مستاجر دارن ولی پدرمن تو یه خونه آپارتمانیه .برادر ورشکست شد تا ۶سال هیشکدومشون حتی زنگ هم نمیزدن .وای اگ بدونی چه زخمی رو قلبم چقد عقده دارم الان من ۲۹سالمه بچه اخر ۳تا خواهربرادر دیگم دارم هممون عقده ای هستیم .باز پدرمادرم بها میدن بهشون .خداشاهده من عروسی کردم نه عموهام و نه عمه م هیشکدومشون دعوتممم نکردن .

وایی انقد حرف زیاد ک نگو عزیزم .

دقیقا شما درست میگید 

۲۱.۳.۰۱شروع
سلام عزیزم تو مدیریت مخارج کامن شمارو دیدم دقیقا اونطوریه .پدرمن بچه بزرگ بود مادربزرگم همون جوانی ف ...

عزیزم تازه پیامت رو خوندم آره خیلی سخته این رفتارها و واقعا آدم میمونه چطور بعضی آدم ها اینطورن خیلی براتون ناراحت شدم. ولی عزیزم از یه جایی به بعد باید به خودمون بیاییم اصلا نباید عقده ای داشته باشیم باید به جای عقده پر از تجربه بشیم و بتونیم طوری زندگی کنیم که به خواسته هامون برسیم و شاد زندگی کنیم و اون آدما رو بسپریم به خدا. یاد بگیریم ما با کس دیگه ای اینطوری نکنیم و خودمونم تعادلو نگه داریم چون بعضی آدما تا میتونن از اخلاق آدم سو استفاده می کنن‌. امیدوارم که خوشبخت و عاقبت به خیر باشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلامت باشید دوست خوبم

سلام عزیزم نکات خیلی خوبی توی تاپیک پس انداز ارائه کردین

اگه امکانش هست درخواست دوستی میدم بپذیرین

هر زمان جواب دادین درخواستم رو میفرستم

بحق الحسین (ع)                                                                  اللهم عجل لولیک الفرج                                                          🖤🖤🖤🖤