2789
عنوان

دلایل طلاق

193 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من دارم جدا میشم

۱.مصرف الکل دخانیات بی محلی توجه نکردن اهمیت ندادن ول کردن رفتن اصلا منو ب چشم زنش نمی دید حتی من بارها ب خاطر اینکه بیاد طرف من باهاش همکاری کردم اما نشد.از لحاظ فرهنگی اهم اصلا ب ما نمیخورن بد خلقی فک‌کنم جدیدا اعتیاد ب چیزی داشت اما قابل اثبات نیس غر زدن هر چی فک کردم بدیاش تو کفه ی ترازو بیشتره ۴ماهه عقدیم رفتم مشاوره گفت تموم کن من خودمم زده شدم ن اینکه بخام ب بقیه نگا کنم بگم شوهر منم باید اینجور باشه اما دلش میخاست هر کاری بکنه و من تحمل کنم منم ادمم در ضمن من همه کاری کردم حتی ی بی احترامی از جانب من نبود ب خانواده همسر اما الان اونا ب من بی احترامی میکنن ک وفادار نیستی یکی نیس بهشون بگه مگه وفاداری اینه ک آدم خودشو از بین ببره اخه راهنماییم کنید.حالم بده

منم دارم جدامیشم با یه بچه

عاقلانه تصمیم بگیر وارد زندگی که بشی مشکلات چندبرابر میشه

اگه شرق تهران هستی لطفا از بابام خرید کن دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر بیینی الهی🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دلایلت زیادم هست

جلو ضرر رو هرجا بگیری منفعته

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

مصرف الکل و اعتیاد اگه قطعیه اصلااااااااا کوتاه نیا

بگو اره من بی وفام که نمیخام رفیق پامنقلش باشم

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم دارم جدامیشم با یه بچه عاقلانه تصمیم بگیر وارد زندگی که بشی مشکلات چندبرابر میشه

خوب کاری میکنی.اره خانوادمم بهم میگن بعد یکی دیگه بهت اضافه میشه ما راهمون از هم دور هست شهر ب شهریم با اینکه راه دوری را قبول کرد اما اخیرا مشکل داشت با رفت و آمد ب خودم گفتم ایندم تباهه پس فردا 

دلایلت زیادم هست جلو ضرر رو هرجا بگیری منفعته

آدم رفیق بازی بود چند بارها رفیقاشو ب من ترجیح داده و ایما واقعا سردی نیاره تو زندگیت من قطب زندگیم همسرم بود مرکز توجهاتم همسرم بود اما برای اون برعکس هر وقت نیاز داشت من بودم همیشه در دسترس بودم چون دوسش داشتن الان حتی اگه خیلی هم دوسش داشته باشم جدایی رو ترجیح میدم آدم زندگی من نیس زندگی من تک نفره بود باید خودم خودم. آروم میکردم

دلایلت زیادم هست جلو ضرر رو هرجا بگیری منفعته

آدم رفیق بازی بود چند بارها رفیقاشو ب من ترجیح داده و اینا واقعا سردی میاره تو زندگیت من قطب زندگیم همسرم بود مرکز توجهاتم همسرم بود اما برای اون برعکس هر وقت نیاز داشت من بودم همیشه در دسترس بودم چون دوسش داشتم الان حتی اگه خیلی هم دوسش داشته باشم جدایی رو ترجیح میدم آدم زندگی من نیس زندگی من تک نفره بود باید خودم خودم. آروم میکردم

مصرف الکل و اعتیاد اگه قطعیه اصلااااااااا کوتاه نیا بگو اره من بی وفام که نمیخام رفیق پامنقلش باشم

قطعیه جلو خودم خورد سیگار خیلی میکشه کار درست حسابی نداره زورم میاد منی ک ازش هیچ توقعی نداشتم برهب جا اینکه با زن زندگیش پول خرج کنه صرف سیگار یا غرق کنه 

ما که از مشاور بیشتر نمی‌فهمیم  جداشو وگرنه چندسال بعد با چندتابچه باید اینکارو کنی

اون موقع اگه من بودم ک باید تنهایی با هزارتا مشکل اقتصادی راه دوری اینارو بزرگ میکردم اون شاید تنها وظیفه خودشو پول در آوردن میدید