2777
2789
عنوان

سلام افسردگی

60 بازدید | 9 پست

من افسردگی دارم نمیتونم بلند شم کارهای خونه رو انجام بدم احساس تنهای میکنم همیشه

هیچ دوستی ام ندارم باهاش بحرفم یا بیاد خونم 

چیکار کنم

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه نهیب بخودت بزن و یکی از کارای خونه رد انجام بده هیچکی به غیر از خودت نمیتونه کمک کنه حال و خوب و بدت رو هم وابسته داشتن دوست نکن مگه دنیا چقد ارزش داره بخاطرش غصه بخوری

آیا مدام گریه میکنی و زندگی هیچ معنی ای برات نداره؟؟ اگ اینطوری هسی واقعن افسرده ای ولی اگ چون همش تنهایی و رفیق نداری میگی افسردم این افسردگی نمیشه عزیزم

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

مثلث درمانی افسردگی شامل دارو درمانی مشاوره درمانی و ورزش هست   

میتونی توی خونه ورزش کنی و برقصی ، برای مشاوره هم میتونی با هم صحبت 1480 در تماس باشی البته نمیگم همه مشاورانش عالی هستن ولی بینشون خوب هم هست   

داروش هم ک سرترالین هست ک هورمونی شادیه . 

بادام و زعفران هم زیاد بخور 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
برو کلاسی چیزی هم سرگرم میشی هم دوست پیدا میکنی 

نزدیک خونم زیاد کلاس آموزشی  اینا نداره یه دونه باشگاه هست ک مربی درست درمونی نداره

درد درسشو بهت بده از زندگیت میره،، دنیا و ادم هاش وسیله رشد تو هستن😊🥲🥲