2777
2789
عنوان

سلام افسردگی

60 بازدید | 9 پست

من افسردگی دارم نمیتونم بلند شم کارهای خونه رو انجام بدم احساس تنهای میکنم همیشه

هیچ دوستی ام ندارم باهاش بحرفم یا بیاد خونم 

چیکار کنم

شاید باید بیشتر از همه خودت دوست داشته باشی❤

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

یه نهیب بخودت بزن و یکی از کارای خونه رد انجام بده هیچکی به غیر از خودت نمیتونه کمک کنه حال و خوب و بدت رو هم وابسته داشتن دوست نکن مگه دنیا چقد ارزش داره بخاطرش غصه بخوری

آیا مدام گریه میکنی و زندگی هیچ معنی ای برات نداره؟؟ اگ اینطوری هسی واقعن افسرده ای ولی اگ چون همش تنهایی و رفیق نداری میگی افسردم این افسردگی نمیشه عزیزم

اللهُمَّ صَلِّ عَلی سَیِّدِنا وَ مَولانا وَ شَفیعِنا 💚مُحَمَّد💚 وَ عَلی آلِهِ وَ صَحبِهِ وَ سَلِّم...پروردگارا دیدار و شفاعت سردار دو عالم محمد مصطفی(ص) را در سرای آخرت نصیبمان گردان🙏❤ 

مثلث درمانی افسردگی شامل دارو درمانی مشاوره درمانی و ورزش هست   

میتونی توی خونه ورزش کنی و برقصی ، برای مشاوره هم میتونی با هم صحبت 1480 در تماس باشی البته نمیگم همه مشاورانش عالی هستن ولی بینشون خوب هم هست   

داروش هم ک سرترالین هست ک هورمونی شادیه . 

بادام و زعفران هم زیاد بخور 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد. اگر درخواست دوستی همه رو میپذیرم بدلیل همین امضامه. امیدوارم قابل درک باشه . آقایون محترم لطفا بیجهت درخواست دوستی ندید . از این به بعد اسکرین میگیرم و برای نی نی یار میفرستم

برو کلاسی چیزی هم سرگرم میشی هم دوست پیدا میکنی 

نزدیک خونم زیاد کلاس آموزشی  اینا نداره یه دونه باشگاه هست ک مربی درست درمونی نداره

شاید باید بیشتر از همه خودت دوست داشته باشی❤