2777
2789
عنوان

تعبیر خواب کسی بلده بیاد

61 بازدید | 14 پست

بچه ها خواب دیدم یه پسربچه توخونمونه نمیدونم بچه خودمه یا یه نفر دیگه اسمشم محمدطاهاست انققققددد زدم بچه رو انقققد زدم پوست صورتش کنده شده بود😰😰😭اصلا بیدارشدم باورم نمیشد بابچه این کارو کردم احساس میکنم دستم دردگرفته تازه قبلش همیشه میگفتم اگه بچم پسربشه اسمشو محمدطاها میزارم اصلا سردرنمیارم ازین خوابه

وجدان،صدای خداست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من متاهلم باردارم

خب پس ماله اونه عزیزم همش تو فکر جنسیت بچه تی بخاطر اون این خوابو دیدی تو بیشتر تعبیر خوابا دیدن خواب پسر یعنی صاحب دختر میشی 

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
خب پس ماله اونه عزیزم همش تو فکر جنسیت بچه تی بخاطر اون این خوابو دیدی تو بیشتر تعبیر خوابا دیدن خوا ...

خداکنه ولی خییلی نگرانم اخه توخواب داداشم میگفت بچه خواهرشورمو چرا میزنی امروز سونو ان تی دارم خداکنه سالم باشه بچم😑

وجدان،صدای خداست...
خداکنه ولی خییلی نگرانم اخه توخواب داداشم میگفت بچه خواهرشورمو چرا میزنی امروز سونو ان تی دارم خداکن ...

ان شاالله که سالمه گلم منم موقع بارداریم کلی خوابای عجیب وقریب میدیدم استرس نداشته باشه برا بچه ت بده

زنی از دیار لکستان😍😍😍//شو روژ،همنشین آه سردم//طبیبی نی بنیه مرحم ودردم//طبیب لش بیمارم تونی تو//بیا تا چوی اوسه آزا بگردم//
ان شاالله که سالمه گلم منم موقع بارداریم کلی خوابای عجیب وقریب میدیدم استرس نداشته باشه برا بچه ت بد ...

فدات اره آدم ازاسترسش هرجور خوابی میبینه،

وجدان،صدای خداست...

تاریخ دقیق روز و ماه وسال تولدتو با آخرین قائدگیتو بگو ببینم نی نی خوشگلت جنسیتش چیه

۱۷اسفند۷۳،اولین روز آخرین پریودم ۱۵اسفنده

بچه ت دختر بود حالا این تقویم چینی بعضی وقتا اشتباه هم میشه فقط محض سرگرمیه ان شاالله که سالم باشه وپاقدمش خیر باشه براتون

بچه ت دختر بود حالا این تقویم چینی بعضی وقتا اشتباه هم میشه فقط محض سرگرمیه ان شاالله که سالم باشه و ...

اتفاقا بچه اولم پسره دوس داریم این دختر باشه اره تقویم چینی دختر زده هیچ فرقی نداره جنسیت فقط سالم باشه انشاالله

دستتون دردنکنه😘

وجدان،صدای خداست...
اتفاقا بچه اولم پسره دوس داریم این دختر باشه اره تقویم چینی دختر زده هیچ فرقی نداره جنسیت فقط سالم ب ...

خووهش میکنم عزیزم.آره بابا بچه برا پدرومادر هیچ فرقی نداره ان شاالله که کنار خانوادت خوشبخت باشی گلم تو فکر خوابتم نرو ی صدقه بزار خیالتم راحته دیگه