گنجشگک مدیر استارتر عضویت: 1397/08/22 تعداد پست: 252 عنوان زایمان طبیعی 178 بازدید | 9 پست خانوما من٣٨هفته ام زایمان دومم هست رفتم معاینه دوسانت دهانه رحمم بازبود دردوانقباظم دارم اما پیشرفت نداره چیکارکنم دردام بیشتربشه دم کرده تخم شوید باشربت زعفرون هم میخورم پیاده روی هم میرم کمی هم دوسه روزه لک بینی خیلی کمی دارم اما بیمارستان بستریم نکردن گفتن باید دردات بیشتربشه روبسوی تونمودم که پناهم بدهی..... 1400/03/11 | 09:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلطان_غم عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 10253 خدا کمکت کنه...علافی انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 بشین روی توپ ازاونایی که توی باشگاهاس پاهاتم ازدوطرف بازکن راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
lolipop عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 3065 چای نبات غلیظ بخور😃از پله بالا و پایین برو هروقت دلم میگرفت دردلامو به یکی میگفتم الان دلم ازهمون یه نفر گرفته اینو به کی بگم؟؟؟ کاش یه نفر بود که منو دلتنگیامو درک میکرد یکی که فقط مال من بود و بس...
نگینکویر عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 893 واااي عزیزم همین الان از ته دلت برامنم دعا کن 7هفته هستم سنو تشکیل قلب هنوز نرفتم دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
سوسوووووو عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 2825 رابطه داشته باش معجزه میکنه من رابطه داشتم بعدش لکه بینی روز بعد زایمان
سارادلارام عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 27977 عزیزم الهی زایمان خوبی داشته باشیواسه منم دعا کن مامان شم در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
آرزو۷۸۶۸ عضویت: 1399/12/10 تعداد پست: 1548 واااي عزیزم همین الان از ته دلت برامنم دعا کن 7هفته هستم سنو تشکیل قلب هنوز نرفتم میوه ی به زیاد بخور برای قلب جنین خوبه افوض امری الی الله،ان الله بصیر بالعباد