2777
2789
عنوان

کی گفته تو یک ماه نمیشه کنکور قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50448 بازدید | 104 پست
اینی که گفتی افسانه جومونگه  طرف از دهم میخونه به زور زیر چهار هزار میاره بعد یه ماه؟ عزیزم م ...

اتفاقا حرف شما اشتباهه

همونی که از دهم میخونه خسته میشه سه ماه قبل کنکور دیگه نمیخونه ادامه نمیده

از هر 100نفر80نفر همینجوری میشن و بقیه که تازه شروع کردن جای اینایی که انقدر خوندن رو میگیرن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا حرف شما اشتباهه همونی که از دهم میخونه خسته میشه سه ماه قبل کنکور دیگه نمیخونه ادامه نمیده ...

والا ما تا الان کسی ندیدیم خسته شه 

ایراد از اطافیان شما و پشتکارشون بوده ☺

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

افرییییین 

ببین نمیدونی چقدر یک ماه اخر مهمه  نصف چیزایی که یادته سر کنکور از یک‌ماه اخر  هستش  و کانلا طبیعیه 

کسی که بهت میگه‌نمیتونی  دو دلیل داره 

یک خودش نمیتونه فکر میکنه بغیه هم مثل خودشن 

دو داره حسودی میکنه 

اصلا به حرف این ادما گوش نکن به نتیجه هم اهمیت نده  فقط این یک ماه بخون باور کن میتونی تو این یک ماه یک صفر کنکورت رو بندازی مثلا اگه ده هزار  قرار بود بشی بشی هزار 

با نا امیدی به جایی نمیرسی یک ماه آخر حکم سه ماه رو داره چون هرچی بخونی تو ذهنت می مونه  این ...

منم ایلتس دارم میخوام ۹ بگیرم روزی ۶ ساعت میخونم ولی میخوام بیشتر بخونم ناامیدم نمیتونم

بستگی ب تمرکز و ذهن طرف هم دارا مثلن یکی مطالبو نمیتونه با یه بار خوندن حفظ بشه یا تخصصی ها رو اصلن نمیتونه کار کنه بعد اگر بخوای بدون استراحت و بی وقفه درس بخونی همش قاطی میشه مخت داغ میکنه اصن میگی گور باباش:/😕

من از مهر دست و پا شکسته خوندم

ولی این یه ماه دیگه باید جونمو بزارم😂

تو هم حتما موفق میشی اگه تا آخر همینطور باشی

امسال هم من قبولم هم تو😎😆

والا ما تا الان کسی ندیدیم خسته شه  ایراد از اطافیان شما و پشتکارشون بوده ☺

فکر کنید سه سال یک نفر درس بخونه روزی 15ساعت خسته نمیشه؟خیلیا هستن که خسته میشن و اتفاقا تو اطرافیان من نبودن فقط کافیه چند بار حرف هاشون رو گوش کنید تا بفهمید ربطی به پشتکار نداره 

یا شما تا حالا تو زندگی خسته نشدید که ببرید از همه چیز یا ما عجیبیم!

باشه شما که باور داری ببینیم چی میشی

تو یک ماهم میشه زیر هزار اورد اگر خودتو باور داشته باشی و شبانه روز بخونی میشه 

البته اینم بگم باید جونتو بدی تا بشه🤷‍♀️

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
اینی که گفتی افسانه جومونگه  طرف از دهم میخونه به زور زیر چهار هزار میاره بعد یه ماه؟ عزیزم م ...

یکی از دوستان من از درس خوندن بدش میومد کلا کاری نداشت اما یک ماهه خوند الان هم دندان پزشک هستش همون سال اول قبول سد