2777
2789
عنوان

کی گفته تو یک ماه نمیشه کنکور قبول شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 50448 بازدید | 104 پست
من از اول آبان تا اواخر فروردین خیلی خوب خوندم ولی از اردیبهشت ول کردم ینی روزی ۴.۳ساعت بزور میخونم ...

با نا امیدی به جایی نمیرسی

یک ماه آخر حکم سه ماه رو داره چون هرچی بخونی تو ذهنت می مونه 

این یک ماهم بخون

ی صلوات برام میدین 🌷
خیلیا تو یک ماه آخر تونستن قبول شن بعد کسی که از دهم میخونه در طول سه سال  مطالب از یادش می ...

نه اتفاقا کسی که از دهم میخونه زودتر درسو تموم میکنه و چندین بار دوره میکنه و گستره وسیع تری از تستارو میخونه 

اونی که ماه آخر بخونه فقط جمعبندی کرده 

شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی اما حالا که به آن دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمنم که میشه و میتونی 

مرسی ک گفتی به منم انگیزه دادی ک شروع کنم 

رشتت چیه ؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

موافقم باهات اسی من خیلی وقته شروع کردم ولی الان دارم میبنم همش ب این یک ماه بسنگی داره وهمه مث همیم چ خونه چ نخونده چون مطالب یادمون رفته هرچی خوندیم همش همین یک ماهه وبقیه حرفا رومشاورنماهاریختن تو ذهن ما توکل ب خدا کن وبخون

با نا امیدی به جایی نمیرسی یک ماه آخر حکم سه ماه رو داره چون هرچی بخونی تو ذهنت می مونه  این ...

مرسی ک گفتی انگیزه شد منم برم بخونم 

کنکور های اخیر رو حتما بخون

انشالله رشته خوبی قبول شیم😍

مطمنم که میشه و میتونی  مرسی ک گفتی به منم انگیزه دادی ک شروع کنم  رشتت چیه ؟

تجربی 

اگه اینستا داری به پیج کنکور گرام سر بزن ببین چند نفر با یک ماه آخر قبول شدن

ی صلوات برام میدین 🌷
تجربی  اگه اینستا داری به پیج کنکور گرام سر بزن ببین چند نفر با یک ماه آخر قبول شدن

دمت گرم ایشالا هممون موفق شیم

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

عزیزم حرف شما اشتباه نیست ممکنه ادم اینقدر تیزهوش باشه که این اتفاق بیفته  ولی همچین ادمی وقتشو برای اثبات طرزفکرش به خانمای اینجا تلف نمیکنه و تا موقع کنکور فقط درس میخونه. 😉

در بدترينِ ما آنقدر خوبي هست ،و در بهترينِ ما آنقدر بدي هست ،كه هيچ يك از ما اين حق را نداريم كه از ديگري عيب جويي كنيم .

هر کی تواناییش ی طوره تو حتما زود میگیری و زود درس میخونی ک برنامت درست از اب در اومده یکی مثل من تو ۸ یاعت فوقشششششش بتونم ۲ مثلا مثلا ۷۰ ۸۰ تا تست بزنم

میدونم نام کاربریم درستش گرگ بالان دیده هست لطفا اینقد ریپلای نکنین وقتی اسمو مینوشتم هر کاری کردم یادم نیومد فک کردم باران باید بنویسم 

صددرصدددددد میشه

فقط بخون با همین برنامه ریزی عالی که انجام دادی

مطمعنم نتیجه میگیری

اتفاقا خیلیا که زیر هزار میشن نزدیک به کنکور شروع کردن و موفق میشن چون بقیه که از اول خوندن الان خسته هستن و جا میزنن اما شما ها پرانرژی میخونید و میرید جلو