2821
2789
عنوان

کورتاژ کردم

493 بازدید | 37 پست

برای من بی نهایت درد داشت چون بیهوش نکرد . انداره ی یه زایمان طبیعی درد کشیدم ‌ انقدر درد کشیدم که میگم راحت شدم ‌ .امیدوارم کسی تحربه اش نکنه ‌ 

اگه روزی دختری به دنیا بیارم اسمشو میذارم ماهور...

منم چندسال پیش کورتاژ کردم بدون بی حسی و بیهوشی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم کورتاژ شدم ولی با بیهوشی کدوم.دکتر امقی بیهوشت نکرد 

نه من غذا خورده بودم رفتم دکتر گفت بچه مرده همون موقع کورتاژ کرد 

مگه قرص چشه ک میرید کورتاژ عذاب بکشید

من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
درد داشتی ؟

من زایمان طبیعی داشتم خیلی هم دردش زیاد بود طوریکه از ۱۲ ظهر تا ده شب درد کشیدم اما میتونم بگم درد کورتاژم بدتر اززایمان طبیعی بود ولی کلا یه ربعم نشد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

عزیزم انشالله زورتر خوب بشی

واسه اقدام حداقل ۶ ماه صبر کن‌ و حسابی خودت رو تقویت کن 

بزار بدن دوباره اماده بشه بعد اقدام کن

هم ضررش برای بدن خودت کمتره

هم احتمال سقط مجدد میاد پایین

قرص اهن خارجی ۲ بسته مصرف کن

اگه تو این سایت حرفی بهت زدم که بهت کمک کرده،حال دلتو خوب کرده،شادت کرده ........لطفن برام دعا کن..اول واسه پسرم بخاطر سلامتیش😔و دوم وضعیت مالی مون که اصلن جالب نیست😐دمت گرم..اجرت با خدا....دوستای گلم لازم نیست همیشه بقیه رو ریپلای کنید و شروع کنید به بحث و جدل باهاشون که‌ دارن اشتباه میکنن...کافیه فقط نظر خودتون رو بگید و به نظر بقیه کار نداشته باشید..به خودتون بگید: ۱.هر کس نظری داره ،طرز فکری داره ،عقیده ای داره که از نظر خودش درسته ،پس به من ربطی نداره ۲.من علامه‌دهر نیستم قرار نیست فقط چیزی که من میگم همیشه درست باشه ۳.ادما متفاوتن طرز فکر همه مثل هم نیست چون انسانیم نه رباط ۴.زیاد جمله طلایی به من چه رو استفاده کنید تا کمتر بشنوید به تو چه؟؟؟؟
چرا کورتاژ کردین؟

خونریزی داشتم رفتم دکتر سونو کرد گفت بچه قلبش نمیزنه مرده ساک حاملگی پاره شده داری سقط میکنی . برای همین کورتاژ کرد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792