lida2002 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 355 عنوان بدبختی 84 بازدید | 4 پست از مشکلاتتون بگید اگه دوس داریدمن خودم خیلی بدبختمدیگه دارم دیوونه میشم 1400/03/11 | 05:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13997 مشکلات زیادددد دارم ولی هیچ وقت احساس بدبختی نمیکنم.من خوشبختم چون خدا را دارم.😍🙂مشکلاتم هر چقد بزرگ باشن خدام از مشکلاتم بزرگتره.بدبخت فقط شیطانه ک ناامیده.تا خدا و اهل بیت علیهم السلام رو دارم خوشبخترینم🙂 بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
lida2002 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/30 تعداد پست: 355 مشکلات زیادددد دارم ولی هیچ وقت احساس بدبختی نمیکنم. من خوشبختم چون خدا را دارم.😍🙂 مشکلاتم هر چق ... خب من خدا رو دارماهل بیت و اینا رو هم هیچکس به اندازه من قبولشون ندارهولی کو خوشبختی ؟
دل_دریاییم عضویت: 1399/11/27 تعداد پست: 13997 خب من خدا رو دارم اهل بیت و اینا رو هم هیچکس به اندازه من قبولشون نداره ولی کو خوشبختی ؟ وقتی آرامشی ک با خدا بگیری ارزشش خیلی بیشتر از اون سختی هایی هست ک داری.ان شاء الله ک مشکلاتت همه حل شن🤗 بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!
anglewriter عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 11895 السلام علیک یا علی بن الموسی الرضا المرتضیاللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِیِّ النَّقِیِ وَ حُجَّتِکَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّیقِ الشَّهِیدِصَلاَةً کَثِیرَةً تَامَّةً زَاکِیَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً کَأَفْضَلِ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِیَائِکَ. فرشته ساداتم / تا خدا هست و خدایی میکند / مجتبی مشکل گشایی میکند