2777
2789
عنوان

لونه کبوتر 😢

164 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها

گوشه بالکن خونمون چند روزه یه کبوتره لونه کرده

دقیقا روی یه پلاستیکی ک لباس توش بود

زیر اون لباسا یه کارتن خالی هست

امروز پلاستیکو برداشتم ک لونشو بذارم رو اون کارتنه یهو یه صدا اومد 

دیدم تخم گذاشته یکیش افتاد شکست ولی اون یکی سالمه😭😭گذاشتم سرجاش آب و دونه هم ریختم براش

کلی گریه کردم ک تخمش شکست

نکنه دیگه نیاد 😢😢😢😢

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

فکر نکنم دیگه بیاد ☹

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
فکر نکنم دیگه بیاد ☹

چرا اخه

عاشق اینم ک همه دوستم داشته باشن سعی میکنم زخم زبون نزنم غیبت نکنم بد کسی رو نخام دو رو نباشم و لبخند بزنم ب نظرم همینا کافیه❤️❤️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دست نزن به لونشون بعضیاشون دیگه نمیان کبوتر نیستا فک کنم منظورت یا کریم هست

نه سفید نست کبوده رنگش 

از همونایی ک زیاده تو خیابون

چرا اخه

اگه کفتر باشه نمیاد احتمالا . تو بالکن ما کفتر تخم گذاشت نشسته بود روش من دلم سوخت  براش برنج ریختم که مثلا گرسنه نشه فرداش دیدم تخم گذاشته رفته . فکر کنم ترسید من انقدر به لونش نزدیک شدم . دیگه هم نیومد. اما اگه کفتز نیست شاید بیاد

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
اگه کفتر باشه نمیاد احتمالا . تو بالکن ما کفتر تخم گذاشت نشسته بود روش من دلم سوخت  براش برنج ر ...

دوتا قرص سردرد خوردم از غروب چون شکستم تخمشو😢😢😢😢

آره یا کریمه  یا کریما خنگن دست کاری بشه لونشون دیگه نمیشناسن و برنمیگردن سرجاشون

وااااای😭😭😭😭

دوتا قرص سردرد خوردم از غروب چون شکستم تخمشو😢😢😢😢

عزیزم اشکال نداره عمدی نبود که . ایشاالله بازم مهمون بیاد برات😍

من انقدر دوست دارم لونه میسازن که نگو . الانم چند وقته بلبل اومده تو گلدون شمعدونیم تو بالکن ۳ تا تخم گذاشته من دیگه تو بالکن نرفتم که نترسه😂

عزیزم اشکال نداره عمدی نبود که . ایشاالله بازم مهمون بیاد برات😍 من انقدر دوست دارم لونه میسازن که ...

آخی عزیزم

چون میگن خوش یمنه و اولین باره خیلی ذوق کردم 

ایشالا ک برگرده 

آخی عزیزم چون میگن خوش یمنه و اولین باره خیلی ذوق کردم  ایشالا ک برگرده

ایشاالله که برگرده واقعا . منم خیلی دوست دارم 

ولی تجربه بشه اصلا دست به لونش نباید بزنی . بوی ادم رو حس کنن میرن و دیگه نمیان