2821
2789
عنوان

چالگونه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست

والا تا دوسال پیش عالم و ادم مسخرمون میکردن حالا ک مد شده همه میرن میکارن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من دارم  ولی چون دندونم رو کشیدم و به خاطر کرونا نمیتونم برم دندون پزشکی و درستش کنم اصلا نمیت ...

😢💔

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا تا دوسال پیش عالم و ادم مسخرمون میکردن حالا ک مد شده همه میرن میکارن

چرا مسخره

خیلی قشنگه که❤

مامانم داره من چال یجایی دارم که واقعاچال میفته ولی نمیگم به فنامیرم😑خدایی جاقحط بود☹😑نمیشه هم به کسی نشون بدی باذوق😂😂😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
مامانم داره من چال یجایی دارم که واقعاچال میفته ولی نمیگم به فنامیرم😑خدایی جاقحط بود☹😑نمیشه هم به ...

😬😂

چرا مسخره خیلی قشنگه که❤

بخدا من هربار ک میخندیدم خیلیا میگفتن چقد صورتت چاله چوله داره 😀برا من دوطرف چال داره ..بعد حرفم ک میزنم زیر لبم دوطرفه چال ریز میوفته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بخدا من هربار ک میخندیدم خیلیا میگفتن چقد صورتت چاله چوله داره 😀برا من دوطرف چال داره ..بعد حرفم ک ...

خیلی قشنگه

اونا حسودی میکردن که اینجوری میگفتن

من رفیقم چال انداخته هر کدوم 5میلیون😬

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز