2777
2789
عنوان

چالگونه

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 30 پست

والا تا دوسال پیش عالم و ادم مسخرمون میکردن حالا ک مد شده همه میرن میکارن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
من دارم  ولی چون دندونم رو کشیدم و به خاطر کرونا نمیتونم برم دندون پزشکی و درستش کنم اصلا نمیت ...

😢💔

میشه یه صلوات برای قبولی رشته دلخواهم در کنکور مهمونم کنید💕 خیلی خیلی ممنونم🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تا دوسال پیش عالم و ادم مسخرمون میکردن حالا ک مد شده همه میرن میکارن

چرا مسخره

خیلی قشنگه که❤

مامانم داره من چال یجایی دارم که واقعاچال میفته ولی نمیگم به فنامیرم😑خدایی جاقحط بود☹😑نمیشه هم به کسی نشون بدی باذوق😂😂😂

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
مامانم داره من چال یجایی دارم که واقعاچال میفته ولی نمیگم به فنامیرم😑خدایی جاقحط بود☹😑نمیشه هم به ...

😬😂

چرا مسخره خیلی قشنگه که❤

بخدا من هربار ک میخندیدم خیلیا میگفتن چقد صورتت چاله چوله داره 😀برا من دوطرف چال داره ..بعد حرفم ک میزنم زیر لبم دوطرفه چال ریز میوفته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بخدا من هربار ک میخندیدم خیلیا میگفتن چقد صورتت چاله چوله داره 😀برا من دوطرف چال داره ..بعد حرفم ک ...

خیلی قشنگه

اونا حسودی میکردن که اینجوری میگفتن

من رفیقم چال انداخته هر کدوم 5میلیون😬