2777
2789
عنوان

قرص ال دي

84 بازدید | 6 پست

من دوره اول قرص ال دي رو مصرف كردم از روز پنجم خوردم و اولين روزش با بقيه روزها ساعتش فرق داشت ولي فقط اون يه روز بود بقيه روز ها سر ساعت مشخص بود الان دورم تموم شده ولي٣روزه كه پريود نشدم علائم پريودي رو دارم ولي به نظرتون طبيعيه يا ممكن باردار باشم?كم تجربم تو اين مورد و تو اين دوره نزديكيمون با محافظت طبيعيم بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته عوارضشم زياده ولي چيكار كنم جز اين راه

اگه میخایی پریود بشی هر روز نعنا و چای کوهی دم کن با یه قاشق عسل و ابلیمو بخور بد نیست تاثیر گزاره دارچینم خوبه ولی قرص ال دی نخور دختر خاله من خورد خیلی بد چاق شد الان نمیتونه لاغر کنه نه پریودیش درست شد همم این که چاق شده نمیتونه لاغر کنه☹

اگه میخایی پریود بشی هر روز نعنا و چای کوهی دم کن با یه قاشق عسل و ابلیمو بخور بد نیست تاثیر گزاره د ...

مرسي عزيزم حتما استفاده ميكنم از بس استرس گرفتم كه نكنه باردار باشم احساس ميكنم زير شكمم يه چيز توپ مانند در اومده☹️،ايشالله كه زودي پريود شم تموم شه بره اين دوره