2777
2789
عنوان

ضربه ب شکم در بارداری

421 بازدید | 17 پست

خانما من هفته ۱۶ هستم .الان دخترم ک سه سالشه محکم افتاد رو شکمم ...ب نظرتون ب جنینم آسیب میرسه؟؟

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم

منم ۱۶هفته محکم خوردم زمین ولی چیزی نشد دکتر گفت بچه تو کیسه اب جاش محکمه

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
خاک بر سرش زیر مشت و لگدت لهش کننن😬😬

😳😳😳😳😳

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
فک نکنم منم ۱۶هفته محکم خوردم زمین ولی چیزی نشد دکتر گفت بچه تو کیسه اب جاش محکمه

مامان منم وقتی به من باردار بود پاش گیر کرده به سنگ با کله اومده رو شکمش افتاده الانم من درخدمت شمام صحیحو سالم😅

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

نه انشالله که چیزیش نشده منم تو بارداری پسر ۵سالم دوید سمتم محکم خورد به شکمم چیزیم نشد جنین تو هفته ۱۶ تقریبا تو لگنه و جاش محفوظه

ما همانیم که به دریا حکم طوفان میدهیم🧜‍♀️🧜‍♀️🧜‍♀️
ن جدی میگم بذا بترسه دیگه خودشو نندازه روت مواظب باشه وگرنه از فردا ک دنیا اومد از حسودی خودشو میندا ...

خب تو دهنت داری میگی بچه ...بچه اس متوجه نیس از قصد ک ننداخت خودشو

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
ن جدی میگم بذا بترسه دیگه خودشو نندازه روت مواظب باشه وگرنه از فردا ک دنیا اومد از حسودی خودشو میندا ...

منم ۳سالم بود خودمو انداختم رو داداش تازه بدنیا اومدم

ولی عزیزم بچه این حرفا حالیش نمیشه که بترسوننش گناه داره

2790
2778
2791
2779
2792