2777
2789
عنوان

دعوای ما

530 بازدید | 11 پست

یه سری ها خوندن تاپیک های منو 

من توی سفر جلو دوستش با شوهرم دعوام و شد کلییی بد و بیراه به شوهرم گفتم و اصلا دست خودم نبود و میدونم اشتباه کردم از اون روز منو خونه راه نداد و گفت برو خونه بابات

من دنیااا عذرخواهی خواهش کردم قبول نکرد از این طرف چون خانوادم میگن دعوا و قهر دارین تو خودتون حل کنید تا وقتی جدا نشدی نیا شوهرم نمیگفت طلاق گفتم واسم خونه بگیر ۳ هفته است من خونه بابامم این نگرفته من هی بهش گفتم چرا نگرفتی خودش میگه از زندگی افتاده اما اوکی نشد امروز خسته شده بود کلی دری وری پشت تلفن به من گفت منم بهش گفتم ببخشید من خونه نمیخوام هیچی نمیخوام ۱۷ روز موندم ۱۷ سال دیگم میمونم و تلفن قطع کردم 

الانم حالم بسیار بدههه

چیکار کنم به نظرتون 😭

چرا قبولت نمیکنه؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب طلاق بگیر این که نشد زندگی برات خونه جدا بگیره من قهر تو قهر 

بعدش عزیزممم چرا اخه حرفای بد زدی پیش دوستاش حتی تو حریم خودتون هم نباید بگی 

باز خوبه میتونی بهش بگی خونه بگیر 😐

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
یعنی چی میتونی بگی خونه جدا بگیر ؟ 

منظور قهری و مقصری اون وقت خونه خودت هم نه خونه جدا بگیره ؟

خب بگو به شوهرت دردت چیه یا طلاق بده یا زندگی کنیم 

و اینکه تو میتونی شکایت کنی عدم تمکین از شوهرت بگو شوهرت تمکین نمیکنه و نفقه هم نمیده 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

مرد به غرورش بر خورده...چجوری جلو دوستش فحشش دادی...من جلو پسرم ب شوهرم بگم بالا چشات ابروئه بهش بر میخوره تازه فحشم ن 

زندگی را فقط یک بار ب ما می دهند... درست زندگی کنیم