اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨
گذر زمان و اینکه بدی هاش رو مدام بیار جلو چشمت حتی اگر حس کردی جایی هست نرو اگر اتفاقی دیدی سرتو بنداز پایین و نگاش نکن زندگی مشترک فقط عشق نی منم کسی رو خیلی دوست داشتم چند سال با اینکارا فراموشش کردم الانم بهش ک فک میکنم اینو میفهمم ک اصلا بدرد نمیخورد و همسرم کجا اون کجا
الان دیگه دوسش نداری ? خوشحالی از اینکه با یه نفر دیگه وارد رابطه شدی ?
الان نه چون خیلی اذیتم میکرد با اینکه پسر خالم بود، کوچیکم کرد، البته بر حسب عادت وقتی میبینمش خودم نیستم اما نمیتونست خوشبختم کنه آره خوشحالم 6 ماه قبل عقد با همسرم حرف میزدیم و بیرون میرفتیم برا شناخت ک انقد خوب بود نمیشد دوسش نداشت الان هم همسرم آنقدر دوستم داره قربون صدقه میره بدون اینکه من غر زده باشم سوپرایز میکنه و خیلی چیزا دیگه ک تازه میفهمم رابطه عاشقانه حس خوب یعنی چی