2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

:)

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

گذر زمان و اینکه بدی هاش رو مدام بیار جلو چشمت حتی اگر حس کردی جایی هست نرو اگر اتفاقی دیدی سرتو بنداز پایین و نگاش نکن زندگی مشترک فقط عشق نی منم کسی رو خیلی دوست داشتم چند سال با اینکارا فراموشش کردم الانم بهش ک فک میکنم اینو میفهمم ک اصلا بدرد نمی‌خورد و همسرم کجا اون کجا

https://vc2.tabrizu.ac.ir/rm2dndewyyl0/?session=breezbreezysexv3df8376n7qt&proto=true

این پیج ادعا می‌کنه قطع پیوند می‌کنه 

نمی‌دونم به دردت میخوره یانه 

اما تمرینش رایگانه یه دور نگاه کن 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

گذر زمان و اینکه بدی هاش رو مدام بیار جلو چشمت حتی اگر حس کردی جایی هست نرو اگر اتفاقی دیدی سرتو بند ...

الان دیگه دوسش نداری ? خوشحالی از اینکه با یه نفر دیگه وارد رابطه شدی ?

الان دیگه دوسش نداری ? خوشحالی از اینکه با یه نفر دیگه وارد رابطه شدی ?

الان نه چون خیلی اذیتم می‌کرد با اینکه پسر خالم بود، کوچیکم کرد، البته بر حسب عادت وقتی میبینمش خودم نیستم اما نمیتونست خوشبختم کنه آره خوشحالم 6 ماه قبل عقد با همسرم حرف میزدیم و بیرون میرفتیم برا شناخت ک انقد خوب بود نمیشد دوسش نداشت الان هم همسرم آنقدر دوستم داره قربون صدقه میره بدون اینکه من غر زده باشم سوپرایز میکنه و خیلی چیزا دیگه ک تازه میفهمم رابطه عاشقانه حس خوب یعنی چی