2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواستم بدونم اگه موقع توضیع کارت به باجه رفع نقض مراجعه کنم میشه گروه ازمایشیمو عوض کنم

فک نکنم دیگ دیره برج ۱ پیام اومد  رو گوشیم که میتونین ویرایش کنین الان ن دیگ میخای چه رشته ای بری

فک نکنم دیگ دیره برج ۱ پیام اومد  رو گوشیم که میتونین ویرایش کنین الان ن دیگ میخای چه رشته ای ب ...

به سازمان سنجش پیام دادم براش گفت به باجه رفع نقض مراجعه کن موقع توضیع کارتخواستم بدونم چقده امکان داره بشه

به سازمان سنجش پیام دادم براش گفت به باجه رفع نقض مراجعه کن موقع توضیع کارتخواستم بدونم چقده امکان د ...

من سال ۹۹ یک ماه قبل از کنکور واسه تغییر رشته کنکور اقدام کردم 

اما آخرش جوابشون منفی بود 

حتی نامه هم نوشتم و ایمیل کردم به سازمان سنجش اما فایده نداشت

خواستم بدونم اگه موقع توضیع کارت به باجه رفع نقض مراجعه کنم میشه گروه ازمایشیمو عوض کنم

فکر نکنم بشه فقط موقع ثبت نام و ویرایش میشد عوض کرد. باز اگه اینجا جواب نگرفتین تو صفحه تخمین رتبه کانون بپرسین اونجا اطلاعات بیشتره

من سال ۹۹ یک ماه قبل از کنکور واسه تغییر رشته کنکور اقدام کردم  اما آخرش جوابشون منفی بود  ...

به باجه رفع نقض رفتین؟

سازمان سنجش بهم پیام داد گفت مراجعه کنین شای قبول بشه شایدم نشه