2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۶ نه ولی ۳ سال آره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

ندیدم

با پشت کنکور موندن بدتر سیمای مغزت قاطی میکنه بی هدف میشی و استرس وافسردگی میگیری

کسیکه بخواد قبول بشه سال اول نهایت دوم قبول میشه بعد از اون حکایست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
چه سالی قبول شدن و چند سال پشت کنکور بودن؟ چی قبول شدن؟ پسر بودن یا دختر؟مجرد بودن؟تا حالا دانشگاه ن ...

عموم بودن مجردم بودن سال اول رفتن فرهنگیان 

درحین تحصیل و کلاس رفتن اینا، کنکورم میخوندن

پزشکی قبول شدن

به نظرم اگه کسی همون سالای اول(یکی دوسال اول) دید نمیتونه تو خودش تغییری ایجاد کنه بهتره بره یه رشته ی دیگه

بعد تصمیم بگیره چیکارکنه

وگرنه پشت کنکور موندن مثل یه باتلاقه هرچی تعداد سالاش بیشتر بشه، بیشتر ادم تحلیل میره

شما اگه سال ششمته من نظرم اینه امسال یه رشته ای بری که دوس داشته باشی البته

بعد درکنارش یا زبانتو بخونی و اگه شرایط مالیتون اوکیه بری یه کشور دیگه پزشکی بخونی

یا اینکه یه رشته بری که روند زندگیت یکم ثابت بشه و نظم بگیره، زبان هم بخون خدارو چه دیدی...بعدش اقدام کن برای کنکور❤

چه سالی قبول شدن و چند سال پشت کنکور بودن؟ چی قبول شدن؟ پسر بودن یا دختر؟مجرد بودن؟تا حالا دانشگاه ن ...

یه پسر دیدم سال ۵ ام پزشکی قبول شد

یه دختر هم دیدم سال ۱۰ ام دندونپزشکی قبول شد

تو تلگرام کانال داشتن

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

بله من ۷سالشم دیدم عزیزم ایدی اینستاشم میخای بهت بدم

انقدر پر انگیزه هسش

پزشکی اصفهانم میخونه

نزدیکم که می آیی نرم و آهسته بیا...مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهاییم...(سهراب سپهری)