2777
2789
عنوان

شانس چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 28 پست

اتفاقا من به حکمت امتحان الهی شانس اعتقاد دارم

ولی قسمت نه 

یعنی یارو ب عشقش نمیرسه بعد ازدواج میکنه بعدهمه میگن قسمتش ب این بوده باز دوباره طرف جدامیشه با یکی دیگ ازدواج میکنه میگن قسمت ب این؟؟؟

چ قسمته ایه این؟؟؟چرا اصلا توش عدالتی نیست؟حد مرزنداره؟؟

اجی من کسیو دوس داشت نرسیدن بهم بعد با فامیلمون ازدواج کرد همه کفتن قسمتش با این بوده شاید بااون ازدواج میکرد ال میشد بل میشد طرف فوت شد ک همومیخاستن اجیمم  بعد ده سال جدا شد از همسرش 

هرکدوم سوی زندگی خود!

بنظرم فقط ب خاستن نخاستن خدا بستکی داره

توهمه کار بکن وقتی خدا نخواد نمیشه هیج کار نکن خدا بخواد میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا تقصیر کیه روزگار قسمت شانس خودمون شایدم خدا کاش میدونستم مقصر کیه تا ازش شاکی باشم یا التماسش ...

دقیقااااا

منک نشد ب عشقم برسم خودشم همیشه میکف ب قسمت اعتقادی ندارم قسمت دست ادماس و... وخودش ولم کرد اروم اروم دورشد😔

عشقو چطور با تلاش میشه به دست اورد

بدستم نیاوردی مهم نیس عشق فقط مادرفرزندی که تکرار نداره واگرنه غشق زن مرد بهم تکرار داره با درجه پایبن یا بالا ولی تلاشتو بکن شاید الان متوجه منظورم نشی ولی وقتی تجربه کردی ی روزی شاید بدونی هدفم از زدن این حرف بهت چی بوده گلم

اتفاقا من به حکمت امتحان الهی شانس اعتقاد دارم ولی قسمت نه  یعنی یارو ب عشقش نمیرسه بعد ازدوا ...

اره واقعا تا خدا نخواد نمیشه کاش خدا بخواد یه عالمه عشق دلم میخواد

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
بدستم نیاوردی مهم نیس عشق فقط مادرفرزندی که تکرار نداره واگرنه غشق زن مرد بهم تکرار داره با درجه پای ...

واقعا درک نمیکنم چطور با تلاش میتونم عشق رو بدست بیارم من حتی عشق بابای خودم رو ندارم چطور تلاش کنم بابام منو بخواد نه همسرم منو میخواد نه پدرم دلم توجه همسر خودم رو میخواد کسی که برای منه مال خودمه اما عشقی نداره من میخوامش خیلی هم میخوامش اونم منو بخواد چی میشه خدا جونم

چالش بامداد خمار                                          عضو گروه نارنجی 《وزن اولیه ۷۸ وزن هدف ۶۶》♡♡♡
واقعا درک نمیکنم چطور با تلاش میتونم عشق رو بدست بیارم من حتی عشق بابای خودم رو ندارم چطور تلاش کنم ...

عزیزم شاید نوع خواستنتون باعث کناره گیریش شده چرا از ی مشاور کمک نمیگیری

[QUOTE=193057354]عزیزم شاید نوع خواستنتون باعث کناره گیریش شده چرا از ی مشاور کمک نمیگیری[/QUOTE شرایطش رو ندارم شاید اینطور باشه کاش خدا درست کنه رابطه هارو

[QUOTE=193057354]عزیزم شاید نوع خواستنتون باعث کناره گیریش شده چرا از ی مشاور کمک نمیگیری[/QUOTE شرا ...

ی پیج هس من از دعاهاش استفاده میکنم  واقعا جواب میده بزار برات بزارم بخون انشالا تاثیرشو میبینی خیلی دعاهاش محرب هس

مرسی عزیزم فقط این دعا شرایط خاصی نداره

ن بخون من خیلیییی از دعاهای این پیج نتیجه دیدم عالیه هر روز بخون یکمم روی خودت کارکن میدونی مردا هرکدوم قلق دارن مگر اینکه کلا به اجبار باهات ازدواح کرده باشه تازه اونم ممکنه بعد مدتی رام بشه و‌محبتت به دلش بشینه انشالا که زندگیت سرشار از عشق همسرت و شادی باشه🥰♥️♥️♥️🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲