2777
2789
عنوان

کاراموزی

496 بازدید | 7 پست

سلام به همه نی نی سایتیا. من جدیدم ولی خیلی وقته تاپیکای سایتو می خونم و کوچیکتونم.

خانمایی که شاغلن، چجوری بوده کار اموزیتون؟ منظورم اینه که من الان ترمه اخره مهندسیم و دربه در دنبال یه کاراموزیه خوبم، ولی همه جا یا سابقه کار عملی می خواد یا اشنایی قبلی. ینی من درسای دانشگاهم رو خوب می خوندم و چند تا پروژم انجام دادم، ولی الان به هیچ دردی نمیخورن. به نظرتون چیکار کنم دیگه؟ هزارتا جاعم اگهی کاراموزی رزومه دادم ولی همشون همینجورین. تازه مثلا من وقتی برق رو شروع کردم همه میگفتن بازار کار برق و کامپیوتر خوبه، که البته واقعا خوب حقوق میدن، ولی اخه بقیه چجوری شروع کردن؟ وقتی میگی سابقه کار نداری سریع سرشونو تکون میدن و ردت میکنن. حتی واسه کاراموزی. شما راهکاری دارین ب من بدین؟من واقعا ناامید شدم از همه چی😞😞

باید مجانی کار کنی واسه جمع کردن رزومه

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید مجانی کار کنی واسه جمع کردن رزومه

اون که اره حتما اصلا کسی برای کاراموزی پول نمیگیره که. ولی خوده کاراموزیی رو قبول نمیکنن. یعنی اونم مصاحبه داره و قبول نمیکنن وقتی میفهمن تجربه کاری ندارم

اون که اره حتما اصلا کسی برای کاراموزی پول نمیگیره که. ولی خوده کاراموزیی رو قبول نمیکنن. یعنی اونم ...

عوضی ان بابا...

فامیل ما با پارتی بدون سابقه شده معاون بانک...یعنی دانشگاهو تموم کرده رفته شده معاون بانک😏😏😏

بهشون میگفتی اگه سابقه داشتم ک کاراموزی نمیکردم احمق جون😒😒

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
عوضی ان بابا... فامیل ما با پارتی بدون سابقه شده معاون بانک...یعنی دانشگاهو تموم کرده رفته شده معاو ...

به خدا. اصلا این دو ترمیم ک مجازی شد همه جا غیر حضوری شد کاراموز نمی گرفتن. ماها که کلی درس خوندیم باید به خاطر مفتی کار کردن اینقدر بدبختی بکشیم بعد بقیه همه با فامیلاشون استخدام رسمی میشن😭