2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید دارم دیوانه میشم همش احساس میکنم داره دوباره خیانت میکنه دلم میخواد بدونم چکار میکنه وقتی خون ...

بهتر نیست از خودش بپرسی ? 

اگه میتونی برو موبایل فروشی ها چون اونا بهتر راهنمایی میکنن

بهتر نیست از خودش بپرسی ?  اگه میتونی برو موبایل فروشی ها چون اونا بهتر راهنمایی میکنن

نمیتونم برم شهرمون کوجیکه همه همدیگه رو میشناسیم کاش کسیای دیگه هم بیان تو تایپیک من بلد نبودم جوری بنویسم که همه بیان شاید کسی بلد باشه😭😭😭😭

عزیزم این کارو نکن،روح و.روانت بیشتر بهم میریزه و اختلالات روانی پیدا میکنی،دیدم که میگم!!

هر وقت اشکارا متوجه خیانت شدی تکلیفتو با این زندگی روشن کن

دنبال تغییر اون ادم و یا جنگیدن و از میدون به در کردن نفر سوم هم نباش 

عزیزم این کارو نکن،روح و.روانت بیشتر بهم میریزه و اختلالات روانی پیدا میکنی،دیدم که میگم!! هر وقت ا ...

چکار کنم از وقتی که فهمیدم ۱۲ سال بدون اینکه متوجه بشم همه کار کرده و دوست دختر داشته دیگه نمیتونم اعتماد کنم منتطر فرصتم دوباره مچشو بگیرم و بهش بگم منم خیانت میکنم البته اینم بگم من هیچ وقت نمیتونم خیانت کنم چون خیلی مقیدم توی تمام عمرم هیچوقت خارج از عرف کاری نکردم و دوست پسر نداشتم