2777
2789
عنوان

کاردرستی‌کردم؟

241 بازدید | 9 پست

امروز رفتاراش توشرکت خیلی سرد بود خب منم بدترازون سردتربودم..تلفنای شرکتو انداختن رو مبایلامون‌ حالا طولانیه‌توضیحش گوشی منم زنگ خورد و توی نینی‌سایت بودم و پسوردمم‌باز بود..سوالش واسه بخش مربوط ب من نبود دادم ب یکی ذزهمکارا اون داد قسمت مالی که جواب بدن و ی زن فوقولاده‌ وزه‌ مسئولش هست خلاصه گوشیو داد و من جلوی در واحد اونا گفتم گوشیم کو؟؟؟گف دادم بخش مالی من استرس اینو داشتم ک گوشیم پسوردش بازه و روی نینی سایته و اصلا نمیخاستم‌ آتو‌ بدم دستشون ک مسخره کنن‌ برای همین حدود ده دقیقه گذشت و من رفتم گفتم گوشیم و بدید و با ی لحن بدی گف دارم حرف میزنم دیگه!داخل اون واحد همه رئیسا و افراد مهم بودن منم هیچی نگفتم برگشتم واحد خودمون دیدم ن مث اینکه نمیاره اعصابمم خیلی خورد شده بود..یهو دیدم اومد روبه همه همکاران گف خانوم فلانی سباااار‌ اومد گوشیشو‌ بگیره‌ همه اون واحد میخندیدن بهش و منظورش من بودم...رفتم گوشیمو گرفتم گفتم چون گوشیمه میخاستم‌ بدید گف گوشیه شرکته و گفتم شرکت تلفن داره و موبایل‌منه..رفتم نشستم اینقدر ناراحت بودم ک حدنداشت‌..منتظر بودم کارم تموم شه فقد...ازین ناراحت بودم ک رئیسم هیچ واکنشی نشون نداد و میدونست‌از اون واحد بدم میاد ولی برگشت قبلش گف خب بیاید داخل...از شرکت اومدم بیرون اینقدر گریه کردم اصلا اروم نمی‌شدم باهمکارم حرف میزدیم و می‌گفت اون زنه‌ چقدر عوضیه‌ورابطه چند تفرو اونجا خراب کرده...تصمیم گرفتم ب رئیسم‌ زنگ بزنم و زنگ زدم و گریه میکردم و از گریه کردنم‌جلوی اون متنفرم چون خیلی حساسه و برگشت گفت توی خیابون داری گریه می‌کنی ؟؟؟؟گفتم گریه نمیکنم گفت چرا دوست نداری بیای اونطرف آخه گفتم از آدمای اونجا ک دوستای شما هستن متنفرم..گفت گریه نکن توخیابون برو خونه حرف میزنیم..منم اینقدر ناراحت بودم و اخمقمممم ک برگشتم گفتم نمیخام دیگه باشماهم‌خرف بزنم گفت چشم گریه نکن مراقب خودت باش منم گفتم خدافظ و قط کردم‌...الان از خودم متنفرم ک چرا اینقدر ضعیفم.... حالا میفهمم چرا توی محیط کار بهم گف نمیخام همکاران چیزی بفهمن...هوووف خیلی کلافم بنظرتون کار بدی کردم زنگ زدم بهش و مثل احمقای‌ لوس ضعیف جلوش گریه کردم؟؟؟؟ازم بدش اومده؟؟؟؟من از خودم ازین ضعفم‌ متنفرم و اصلا حس خوبی ندارم کاش زودتر برم اون کارم......

هر وقت مسخرت کرد محکم داد بزن سرش تا خودشو جمع کنه . میگفتی بی ادبی از شماست که موبایل ملت رو ارث پد ...

نباید به رئیسم‌ زنگ میزدم؟؟تاپیکای قبلمو ببینی رابطمون و متوجه میشی بهم گفت هرچی شد ب خودم بگو و چند بار نگفتم ناراحت شد ازم ک از بقیه شنید...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نباید به رئیسم‌ زنگ میزدم؟؟تاپیکای قبلمو ببینی رابطمون و متوجه میشی بهم گفت هرچی شد ب خودم بگو و چند ...

میدونی چجوری بگو ؟ اولش خودت مقابله کن بعد نتیجه کارتو زنگ بزن بگو . و تاوید کن که فلان کار رو کردم الانم زنگ زدم تا اولش از زبان خودم بشنوی تا یک کلاغ چهل کلاغ بقیه 

ضعیف نشون نده خودتو . محیط کاری پر ازین آدمای مزخرفه 

هیچ  
مرسی که وقت گزاشتی ..یعنی نمیخاد دیگه..؟!

نه اینکه نخواد دل آدم این چیزا حالیش نیست ، اون فرد هم نهایتا یه ماه بتونه در مقابل خواسته ی قلبیش مقاومت کنه اما این وسط شما باید نشون بدی که راجبت مثلا اشتباه فکر کرده و تو همون دختری بودی که توی ذهنش بوده و از این بچه بازی ها دیگه در نیاری و بالغانه رفتار کنی سنگین و متین به خودت برس برای خودت وقت بذار با دوستات برو بیرون خوش باش نشون نده که اوهههه مسئله خیلی مهمی بوده

دانشجوی مشاوره
نه اینکه نخواد دل آدم این چیزا حالیش نیست ، اون فرد هم نهایتا یه ماه بتونه در مقابل خواسته ی قلبیش م ...

ازه دوروزه دارم همینجوری رفتار میکنم ،بااینکه اعتماد ب نفس بالایی ندارم اداشو درمیارم‌...مرسی باحرفات آرومم کردی