2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ی تاپیک گذاشته بودی برا بیماری غدد تو مشهد ، رفتی چطور بود من پرولاکتینم بالاس میتونم برم همین دکتر شمارشو میخوام برا وقت گرفتن میخام از بلوچستان برم اونجا برا درمونم 

سلام عزیزم ی تاپیک گذاشته بودی برا بیماری غدد تو مشهد ، رفتی چطور بود من پرولاکتینم بالاس میتونم برم ...

سلام عزیزم من رفتم دکتر غدد فاطمه عباسی بنازاده. بد نبود. من برا هورمون هام رفتم ک بالا بود سه دوره رفتم دیگ دوره بدی نرفتم باید آزمايش میرفتم ک نرفتم. ولی خیلی شلوغه و بديش اینه ک فوری باید بگی و فوری زنگ و میزنه برای نفر بعد 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 
برای لیزر حتما دستگاه کندلا رو انتخاب کن

عزیزم مرسی ک جواب دادی. یک جا هست تو گروهش میان میگن راضی بودن و اینا اسم لیزرش هم همین ک عکسشو فرستادمه.برا صورت و چونم میخوام میگه 60 تومن جلسه ای تا 8 الی 12 جلسه اونم بعدش کم کم باید قطعش کنی خیلی تعریف میکنه. اما من کندلا رو تعریف شنیدم اما این ک میگه ارزونتر در میاد اما میترسم جواب نده شما کندلا رفتی؟ چند جلسه؟ راضی بودی در نیومد؟ 

عزیزم مرسی ک جواب دادی. یک جا هست تو گروهش میان میگن راضی بودن و اینا اسم لیزرش هم همین ک عکسشو فرست ...

اره من با دایود رفتم ۷ جلسه راضی نبودم،بعد فعلا یه جلسه با کندلا رفتم ۹۰درصد موهام ریخته

من با دایود صورتمو میرفتم تاثیری نداشت،ولی با کندلا نرفتم صورتمو چون هزینش هم بالا بود هم اینکه اپراتورش گفت موهات بوره نمیشه

به نظرم یه کندلا پیدا کن برو مشاورش ببینتت ،بگه صورتت جواب میده یانه

چون دستگاه خیلی قوی هستش،شاید برای صورت این دستگاه هاکه شما گفتی بهتر باشه

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

اره من با دایود رفتم ۷ جلسه راضی نبودم،بعد فعلا یه جلسه با کندلا رفتم ۹۰درصد موهام ریخته من با دایو ...

پس قبلش باید برم مشاور لیزر. شما برا بدنت رفتی کندلا پس؟ چقد شد؟ 

پس قبلش باید برم مشاور لیزر. شما برا بدنت رفتی کندلا پس؟ چقد شد؟ 

من فقط زیر بغل و بیکینی میرم ۱۹۰

حالا اینا تموم شه پاهامم میرم،اونم ساق پا ۲۰۰

خیلی گرونتر از اونجاست ولی خدایی راضیم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight