2777
2789
عنوان

دعایی میشناسید؟

1269 بازدید | 32 پست

سلام به همه

بچه ها دعایی به من معرفی کنید برای آشتی کردن فوری

با فردی قهر هستم که صد سال هم طول بکشه نه من میرم جلو و نه اون.

یاودود و یالطیف و یالطیف ادرکنی... رو خوندم ولی فایده نکرد.

لطفا یچیزی بگید چون ارتباط ما داره سر هیچی از بین میره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

محرمته اگر آره جواب میده اینایی که خوندی اگر نه فایده نداره

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

برای تسخیر قلب ورفع کدورت بین دو شخص این عمل انجام شود:

ابتدا دورکعت نماز به همین نیت بخواند.در هر رکعت بعد از حمد

(ایه ی 7 سوره ی ممتحنه)را

هفت مرتبه بخواند:«عسی الله ان یجعل بینکم ….(تا) والله غفور رحیم»

سپس بعد از سلام نماز 77(هفتاد وهفت) مرتبه بگوید:

«اللهمَّ لَیِّن قَلبَ (اسم شخص وپدرش را ببرد:مثلا علی بن حسن یا مریم بنت رسول) لی کَما

لَیَّنتَ اَلحَدیدَ لِداوُدَ(ع) وَسَخِّر لی قَلبَه کَما سَخَّرتَ لَسُلَیمانَ جُنُودَهُ مِنَ الجِنِّ وَالاِنسِ وَالطَّیرِ فَهُم یوزَعونَ».

ان شخص انچنان مسخر گردد که تصور ان ممکن نیست .این عمل به تجربه ثابت شده است.

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
اره دوست صمیمی منه،دختره

اینو بخون عسی الله عن یجعل بینکم و بین الذین عادیتم منهم مودة والله قدیر والله غفور رحیم حداقل 200 بار بخون 

به یکی گفتم خوند با شوهرش مشکل داشت ی روزه حل شد 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اگ محرم نباشیم با هم این ذکرا  برا محبت جواب نمیده ؟ چرا!

اینو من نمی دونم متخصصاش میگن گناهه انجام ندین

اینو بخون عسی الله عن یجعل بینکم و بین الذین عادیتم منهم مودة والله قدیر والله غفور رحیم حداقل 200 ب ...

میخونمش ولی راجب مواردی ام که نوشتم همینارو نوشته بودن که خیلی مجربه

من دلم نمیخواد رابطه هام با دعا و... خوب بشه اما دیگه این بار مجبورم