2777
2789
خوب پس اگه تاثیر نداره بی خیال باش چون هر چقدم چاق کنی باز برمیگرده منم مجردی لاغر بودم و هر کاری می ...

پ چرااااااااااا من نمیشم    

با تو نیستما خودمو میگم  

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اسی پودر گیاهی طلای سبزروبگیر بخور بهت قول میدم چاق میشی 

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

من ۳۰کیلو اضافه دارم بیخیال لاغر بودن بهتره منم لاغر نمیشم ای خدااااااا

دارم رژیم کتوژنیک میگیرم من میتونم از شرررررراین چربیاااا خلاص بشم .۲۶سالمه مادردوتا ورجکم 😘😘😘😘😘لایک نکنید لطفااااااااحتی شما دوست عزیز 😜😜😜😜😜

من از تو بدترم قدم ۱۷۰ وزن ۵۵ کیلو بودم ک دوماهه شدم ۵۰ کیلو از دبیرستان تا الان وزنم همین بوده...چاق ک نمیشم هیچ لاغرم میشم...تو رو خدا ب منم بگو اگه راهی یافتی...

جنسینگ خوردی اشتهات زیاد شد یا خود ب خود چاق شدی؟ داروخونه ها دارن؟ قیمتش چنده؟ چند روز خوردی؟ جوش نزدی معده درد نگرفتی؟ ببخشید خیلی سوال پرسیدم😂

۱۷ سالمه من میخام از الان خوب باشم ک تو عروسیم خوب شم😔

منم دقیقا همین هدفو داشتم ولی هر کاری کردم نشد که نشد تو عروسیمم نی قلیون بودم

ولی اگه دوست داری تلاش کنی هر روز سیب زمینی آبپز توی عصرونه بخور صبحا هم سیب آبپز ناشتا بخور 

ولی زیاد سراغ دارو های چاقی نرو چون فقط به کبد آسیب میزنن

پای تو موندنم خیانت به خودمه 

اسی پودر گیاهی طلای سبزروبگیر بخور بهت قول میدم چاق میشی 

عطاری ها می فروشن

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...
چی هس کجا میفروشن؟قیمت گرون ک نیس

۴۰تومن قیمتش 

تو عطاری ها میفروشن

8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اما‌ازاین به بعد هرچ  قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که  اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک  اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی  شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری  اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته

اینارو ول کن جانم

برو رژیم چاقی لیمومی رو بگیر بر مبنای مزاجه با غذای سفره سالم و بی خطر و کم خرج چاق میشی و خوشگلترررر

وقتی طبع و مزاج بدنت متعادل باشه وزنت نرمال میشه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
عطاری ها می فروشن

بله

پودره‌میریزن‌تواب سرد قبل غذا ی لیوان میخورن‌من خودم از ۵۰ ب ۷۱ رسیدم