2777
2789

سلام من یه چله یه دعا یه توسل از این  دعا ها میخوام که رد خور نداشته باشه و خدا به واسطه اون حاجت دلمو بده خیلی گرفتارم 😪😪😪😞😞😞😞لطفا خواهرانه دعا کنیو و کم‌کم کنید در این مورد اگه میدونید 💙💙💙💙💙💙

خدایا شکرت ازت ممنونم بابت براورده شدنش دوست دارم خدا😍😍😍😍😍😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من زیارت عاشورا رو خودم یباد ازش گرفتم اما میدونی چیه مهم نیس چ چله ای برمیداری مثلا زیارت عاشورا حدیث کسا یا هرچی مهم اینکه با دل شکسته و امید به گرفتن حاجت بتونی چلتو تموم کنی ک خب کار سختیه 

نه ببخشید عزیزم و بینش تایپ نشده 😞

امان از قضاوت این آدما

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

عزیزان یه ختم مجرب و عالی 

اسم چهل شهید بنویس رو کاغذ هروز برای یکیشون صلوات بفرست مثلا شهید اول روز اول ۱۰۰صلوات 

روز دوم شهید دوم صد صلوات تا چهل روز واقعاااا عالیه حاجت میگیری صلوات ب نیست سلامتی امام زمان و هدیه ب فلان شهید

یک نزدیکی به خدا مذهبی بودن نیست  دو مطمعن باش اگه به نفعت باشه رد خورد نداره

و بین نخورده 

عزیزان یه ختم مجرب و عالی  اسم چهل شهید بنویس رو کاغذ هروز برای یکیشون صلوات بفرست مثلا شهید ا ...

ممنون عزیزم 😍😍😍😍🌹

تو اینترنت بزن اسامی شهدای قواص اسامی شهدای ۳خرداد اسامی شهدای مدافع حرم بعد اسم چهل شهید بنویس  ...

حتما عزیزم دلم ممنون از لطفت 💙💙💙