2777
2789
عنوان

باتجربه های بی بی چکبیاین ببینین بی بی چکم مثبته یا منفی

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 43 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نگران بودم ک مثبت باشه چون چنتا علائم مشکوکم داستم پریودم برعکس دفعه های قبل خیلی سبک تر بود ام ...

بنده خدا پریود شدی بعد فکر میکنی بارداری 

هر چن همیشه اینجور وقتا یه سری می پرن وسط میگن که اره فلانی هر ماه پری میشد باردارم بود که اصلا به نظرم منطقی و قابل قبول نیس 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

من پنج روز بعد موعد اول یه خط بود صبح که دوباره دیدم به هاله داشت ولی گفتم معتبر نیست دیگه ولی پنج روز بعدش دوباره گذاشتم اولم رنگش پخش شد بعد دو خط پررنگ و ازمایش مثبت

من سر بچه دومم هر چی بی بی چک میذاشتم اول منفی میشد بعد از چند ساعت مثبت میشد به نظرم آزمایش خون بده ...

خدا از دهنت بشنوه منم برای بچه دوم دارم اقدام میکنم هر چی بی بی چک میزنم مارکهای مختلف بعد از نیم‌ساعت هاله میندازه اما دیروز آزمایش دادم منفی شد☹️☹️هنوز امیدمو از دست ندادم

فر گیس یعنی گیس فر  
خدا از دهنت بشنوه منم برای بچه دوم دارم اقدام میکنم هر چی بی بی چک میزنم مارکهای مختلف بعد از نیم‌سا ...

عزیزم توکلت به خدا باشه حالا بچه دومه زیاد استرس نداشته باش با آرامش همه چی بهتر اتفاق می افته انشاالله خیلی زود نتیجه میبینی