2777
2789
عنوان

دعا نویس

228 بازدید | 9 پست

سلام دوستان برای یکی از اشناهامون میخوام 

پسر۲۳ سالشه عاشق یه زن ۵۰ ساله شده که معتاد و هرزه اس و الان پسره رو هم درگیر اعتیاد کرده مادرش واقعا مضطر شده چند بارم بردن کمپ برای ترک ولی وقتی برمیگرده دوباره میره سراغ زنه دنبال یه دعا نویس خوب میگرده چون بهش گفتن زنه طلسم داره و با طلسم پسرتونو کنار خودش نگه داشته لطفا اگه کسی واقعا میتونه کمک کنه .ممنونم

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤

خرافه سایت....

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خرافه سایت....

نه بخدا واقعیته بنده خدا مادرش اصلا حالش خوب نیست الان سه ساله درگیرن پسره به هیچ وجه زن رو ول نمیکنه تو زندگی خودشونم هیچ کمبودی ندارن از نظر مالی و عاطفی ولی اسیر این زن ۵۰ ساله شده که ولش نمیکنه 

نه بخدا واقعیته بنده خدا مادرش اصلا حالش خوب نیست الان سه ساله درگیرن پسره به هیچ وجه زن رو ول نمیکن ...

دعا نویس و دعا زندگی مامان بابامو خراب کردن!!!

باور نکن

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     
دعا نویس و دعا زندگی مامان بابامو خراب کردن!!! باور نکن

چی بگم بنده خدا مادرش به من گفت کسیو میشناسی کمکم کنه منم هیچ کسو نمیشناختم  گفتم شاید دوستان نی نی ساین کسیو بشناسن 

چی بگم بنده خدا مادرش به من گفت کسیو میشناسی کمکم کنه منم هیچ کسو نمیشناختم  گفتم شاید دوستان ن ...

ب حرف امضات گوش کن!!!!

اینا همش خرافاته!!!

ب حرف امضات گوش کن!!!! اینا همش خرافاته!!!

منم بهش گفتم ولی  بنده خدا مادرش میگه هر کار میکنم پسرم برگرده به زندگیش  ان شاءالله خدا یاریشون کنه 😔