2777
2789
عنوان

حامله ها بیان

323 بازدید | 49 پست

من هفته ۲۴ هستم چند روزه کلا بی حالم و انگار بدنم کوفته هست همش دلم گیجم ولی خوابم نمیبره اینا طبیعیه؟

زود خسته میشم و اینکه با راه رفتن زیاد شکمم سفت و دردناک میشه

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

این سفت ودردناک شدن ودقت کن ببین اگر مثل پیشونی اینطوری انگشت توش فرونره انقباض باید بری دکتر قرص بهت میده دیگه نمیشه ولی اگر انقباض باشه خدایی نکرده باعث میشه کم کم رحم باز بشه....نترس من خودم از هفته 30 اینطور شدم قرص ایزوپرین داد دکتر تا هفته 40 رفتم ولیحتما پیگیرش باش

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هفته ۱۷ هستم ولی شکمم سفت میشه یهو و نفس کم میارم - شبها نمیتونم بخوابم و سر درد دارم 

منم همینطور نفس گاهی شبا کم میارم کلی سردرد اوایل داشتم

این سفت ودردناک شدن ودقت کن ببین اگر مثل پیشونی اینطوری انگشت توش فرونره انقباض باید بری دکتر قرص به ...

نگا قسمت چپ بالای شکمم سفت میشه انگار خودشو جمع کرده 

بعد دراز میشکم خوب میشم

اوکی مرسی 

این سفت ودردناک شدن ودقت کن ببین اگر مثل پیشونی اینطوری انگشت توش فرونره انقباض باید بری دکتر قرص به ...

تو همیشه اینطور میشدی یا فقط با نشستن و راه رفتن طولانی

منم همینطور نفس گاهی شبا کم میارم کلی سردرد اوایل داشتم

جنسیت نینیتون چیه؟ کدوم سمت شکمتون بود؟ ویارم داشتین سرش؟

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 
نگا قسمت چپ بالای شکمم سفت میشه انگار خودشو جمع کرده  بعد دراز میشکم خوب میشم اوکی مرسی

بچه خودشو سفت میکنه😄😄😄ن اونی ک من میگم کل شکم سفت میشه اونی ک تو میگی بچه قوز میکنی دلت داره پاره میشه اره😁😁اگر بچه مثل اینکه گیر میکنه دلت درد میکنه هر وقت شد ی ذره روغن حیوونی بردار اونجایی ک بچه هست چرب کن سریع اروم میشه نمیدونم چ ضیغه ایه ن اونی ک من میگم دختر کل شکم

ب دکترت بگو حتما منم شکمم سفت میشد و درد داشتم دکترم گفت باید سونو انجام بدی . بعد چند روز من خوب ش ...

بی‌حالی و کوفتگیم چی؟🤒

بچه خودشو سفت میکنه😄😄😄ن اونی ک من میگم کل شکم سفت میشه اونی ک تو میگی بچه قوز میکنی دلت داره پاره ...

اهان 

من با راه رفتن اینجوری میشم

حامله ها واس منم دعا کنین ۵ روزه عقب انداختم همه جی منفی بود دکترم گفت دو هفته دیگ‌برو از بده

ان شاءالله نینی تو راهه😇😇😇

تو همیشه اینطور میشدی یا فقط با نشستن و راه رفتن طولانی

من دو روز درد داشتم کل شکمم نیگرفت بعد رفتم دکتر تشخیص داد انقباض دیگه روزی دو سه بار میگرفت

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز