من میخام ی چیزی سفارش بدم میخاستم روش ارسالو تیپاکس بزنم
شما از تیپاکس راضی بودین؟
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منکه تا حالا کار نکردم ولی خواهرم پیج فروش داره خیلی ناراضیه
چرا بسته ها خراب میشه؟
با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️ من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگیدر ضمن مخالفی ریپ نزن❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌
نه رسید به دستم خراب هم نشده بود ولی خودم باید برم بگیرم
پست رو از این جهت ترجیح میدم که بسته رو میاره دم در
با افراد ارزشی و مذهبی متعصب ، خرافاتی و بی اخلاق حرفی ندارم...اگه در یک بحثی جوابتونو ندادم به این معنی نیست که قانع شدم یا نظرتونو قبول کردم ، فقط حوصله ی بحث ندارم...فرد بی ادبی نیستم ولی به خاطر وجود برخی افراد مجبور شدم همچین امضایی بذارم...