تو موارد مشکوک میفرستن برای ازمایش پاپ اسمیر یا فرقی نداره اخه رفتم برای معاینه دکتر گفت عفونت و زخم دهانه رحم داری بعد گفت باید بری برای پاپ اسمیر الان استرررس گرفتم که چیز خطرناکی دیده😢😭
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
پاپ اسمیر ازمایش واجبیه برا خانما نگران نباش منم با پاپ مشخص شد زخم دهانه رحم دارم دارو داد خوب شدم
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
چند وقته خوب شدی عزیزم؟ الان به من شیاف و پماد واژینال داد تا یک هفته استفاده کنم
دارو هامو کامل مصرف کردم بمنم قرص واس خودم و همسرمم داد با پماد واژینال
یِکاری کردی با من که یِجوری شَم، یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم، یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه شُدی قلب و تَن و روحَم، شُدی بال و پَر و جونَم، شُدی همه ی منظورَم. شُدی گرمایِ این خونَم، شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم