2777
2789

ساده می خوانمت 

در هیاهوی بی ثبات جاده 

در گرمای بی سابقه بیابان 

در دلگیری پر از دلتنگی باران 

در شلوغی عاشقانه های پاییزی دیگران 

من در آغوش آینه 

در بوسه ناگهانی دیواری که بوسیده ام 

تو را که برای همیشه از میان چشمهایم 

از انبوه خنده های کودکانه ام 

از بازی سرمستانه گرگم به هوایم گم شده ای 

ساده می خوانمت 

ساده ساده 

ای عاشقانه ترین تعبیر دوست داشتن!

بداهه#  

🥺💔😞

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔💔💔😔

دوباره عشقم اومد جلوی چشمم اه😑💔صبح تاحالا همه بم میگن سنت کمه کات کن ولی نمیتونم😑

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
دل بریدن سخته  خیلی سخت  میفهممتون

😞💔

بم میگن ۱۵ سالته چیزی نمیفهمی😑

سخته اما ممکنه😐

نچ ممکن نیس😞