2777
2789
نظرت برام خیلی محترمه  من مجردم  هروقتم ازدواج کنم از اینک ب همسرم بگم پول بده بدم میاد ...

منم تا قبل بچه سرکار میرفتم

باشه تاپیک زدم تگت میکنم

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
یه تاپیک درباره ی این موضوع میزنم تگت میکنم ، خیلی وقته بهش فکر میکنم، توی تاپیکا ازم میپرسن ببین ...

من شوهرمم مولتی میلیاردرم باشه حتما میرم سرکار

خیلی چیز شخصیه این موضوع و به شخصیت کاملا ربط داره

من ادمی نیستم که اصلا بتونم بشینم توی خونه چه پولدار باشه شوهرم چه فقیر توی جامعه بودن و فعالیت رو با تموم وجود دوست دارم و خونه دار بودن میدونم افسردم میکنه.برای همین هرکسی طبق شخصیت خودش انتخاب میکنه

مامانم همیشه به یادتم عزیزدلم...مهربونم زود بود واسه زیر خروارها خاک خوابیدن.....😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندایی من ۱۵۰ قدشه

انقدم اعتماد به نفس داره و پرروعه ماشالا😅😂

توعم اعتماد به نفس داشته باش

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 
مگه شغل مامانتون چی بود گلم؟مامان من معلم بود خیلییی خوب بود هم توی جامعه جایگاه داشت هم هیچوقت اینا ...

خداروشکر که شما اینجوری نشدی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
وای الان گریه ام می گیره 😂😂😂😂 پس خوبی دیگه چرا ناراحتی  من‌ همینجوری ندیده و نشناخته دارم ...

الهی چرا 

قربونت برم من چقد مهربونی 

منم از مهربونیت الان غشو ضعف میرم😍💋❤

اخه میدونی چون فقط بغل هر کی وایمیسم کوتاه ترم اعتماد به نفسمو پایین میاره

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀
الهی چرا  قربونت برم من چقد مهربونی  منم از مهربونیت الان غشو ضعف میرم😍💋❤ اخه میدونی ...

شوخی کردم 😅منم همسن خودتم

مرسی عشق جان نظر لطفته😍😘

نه بابا اصلا ناراحت نباش آدما باهم فرق دارن دیگه  هرچی هستی باید خودتو دوست داشته باشی 😍خودتو با بقیه مقایسه نکن 

همون ۱۷۵ به بالاها که خودتونم گفتین

من ۱۸۰ام برام کسی که ۱۶۰باسه کافیه 

سلام خوبید کلاب هواس دعوت رایگان میخوای برو تاپیک یک تا شیش ام رو ببین °° مشاوره خرید گوشی تبلت لب تاب کامبیوتر و حل بعضی مشکلات این دستگاه ها هم میدم در اینجاه مطرح کنید °°مشکل معتادی به نی نی سایت دارید بین تاپیک های ده تا چهلم دوتا تاپیک زدم روش اش رو گفتم آسمشون راه حل معتادی ارررره و راه حل معتادی ارررره قسمت دوم هست این دوتارو ببینید کامل آموزش دادم °°معمولا خودم میرم بیست روز بعد بر می گردم یا ده روز بعد معمولا هر بیست روز یکبار میام سر می زنم معمولا اطلاع میدم که کی از نی نی سایت میرم کی دوباره بر می گردم °°° دوستی ندین لطفا کاری دارید سوالی یا مشاوره ای میخواید تو تاپیک ها بپرسید مگر اینکه خیلی خاص باشه اونم در تاپیک های قدیمی ام بگید چرا دوستی دارید می دید اون موقع اگر با اهمیت بود خصوصی حرف زدن قبول می کنم 
شوخی کردم 😅منم همسن خودتم مرسی عشق جان نظر لطفته😍😘 نه بابا اصلا ناراحت نباش آدما باهم فرق دارن ...

فدات شم عشقی ❤💋

مرسی از روحیه دادنت😍😍

واسه تغذیه مغز مریضشون همه قلبمو جوییدن🖤🥀