2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

104 بازدید | 19 پست

بچه ها من دیشب خاب دیدم باردارم و ۵ ماهگی زنموم میاره منو زایمان میکنه یک بچمو نگاه میکردم باز میزاشت داخل شکمم میگغت تا نه ماهگی بمونه بچمم پسر بود حالا من ب زنموم میگم شیرش بدع اونم شیرش داد هر کس میگفت یه اسم بزار بعدش نمیدپنم کی بود گفت بزاز علی اصغر که همه راضی شدیم بزاریم علی اصغر حالا من میگم چقدر شبیه شوهرمه ب پدر شوهرم میگم انقدر نوت سفید بود ناز بود رفت تا ۹ ماهگی ب دنبا بیاد 😭😭😭😭😭بچه ها دیشب انقدر خاب خوبی بود اخه ۴ ساله چشم انتظارم بخداااااا خداکته راست بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم چرا چله زیارت عاشورا آقای حق شناس رو نمیگیری؟ 

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
عزیزم چطوری میشه بردارم ؟ میشه بگی

بهت قول میدم با گرفتن چله باردار بشی یعنی این چله معجزه اس امروزتو کلا بذار و توی اینترنت سرچ کن تجربیات بقیه رو 

چله آیت الله حق شناس باید 40 روز به روش خاصی زیارت عاشورا رو بخونی(یه روش به شدت طولانی که توصیه میکنم نائب بگیری) و اینکه 40 روز هیییچ گناهی نکنی مراقبه کامل داشته باشی و انجام واجبات و ترک محرمات 

این چله معجزه اش اینه که حتی اگر یه حاجت به صلاحت نباشه طی مدت چهل روزی که چهله رو میگذرونی یجوری بهت میفهمونن که حاجت به صلاحت نیست اگر بازم بخوای و پافشاری کنی حاجتت برآورده میشه

ان شاءالله دامنت سبز شه زودتر خواهر عزیزم

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️
بهت قول میدم با گرفتن چله باردار بشی یعنی این چله معجزه اس امروزتو کلا بذار و توی اینترنت سرچ کن تجر ...

عزیزم الان هر روز تا ۴۰ روز زیارت عاشورا بخونم ؟؟؟؟