2777
2789
عنوان

بارداری

58 بازدید | 8 پست

سلام من ماه پنجم بارداری هستم تیروید کم کار دارم باید قرص لووکسین مصرف کنم ناشتاامروز جایی هستم فراموش کردم بخورم چندین ماهه پشت سرهم خوردم الان برای اولین بار فراموش کردم ایا نخوردنش برای من ضرر داره😔

یروز که چیزی نمیشه😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

نه بابا یه روز که اتفاقی نمیفته ان‌شاءالله🙁 بعدشم مگه تیروئیدت روی چنده عزیزم که هر روز باید قرص بخوری؟ من آخری آزمایشم ۳/۷ بود که دکتر گفت هفته‌ای سه روز قرص بخور

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا یه روز که اتفاقی نمیفته ان‌شاءالله🙁 بعدشم مگه تیروئیدت روی چنده عزیزم که هر روز باید قرص بخ ...

اولش قبل بعرداری ۷/۲ بود الان کمتر شده زیر نظر فوق تخصص غدد عستم هرروز پنجاه میخورم پنج شنبه جمعه نصف

اولش قبل بعرداری ۷/۲ بود الان کمتر شده زیر نظر فوق تخصص غدد عستم هرروز پنجاه میخورم پنج شنبه جمعه نص ...

آها این نسخه دیگه خیلی تخصصی بود😁 ولی خیالت راحت ان‌شاءالله هیچی نمیشه. بخصوص اینکه شما سن بارداریت بالاتره، تیروئید کم‌کار برای زیر سه ماه خیلی خطرناک‌تره. همیشه از همه‌ی قرصات هرکدوم یه بسته داخل کیفت داشته باش من اینکارو میکنم

آها این نسخه دیگه خیلی تخصصی بود😁 ولی خیالت راحت ان‌شاءالله هیچی نمیشه. بخصوص اینکه شما سن بارداریت ...

اره لعنتی همیشه پیشم داشتم این دفه فک نمیکردم شب خونه نباشیم نیاوردم اومدم خونه پدر شوهرم بیدارش کردم بره بخره بیاره😂