2777
2789
عنوان

توده روی ساعد

4186 بازدید | 25 پست

کنار آرنجم در اومده چند روزه اول فکر کردم نیش حشرس متورم شده ولی الان قرمزیش رفته و اون توده سفت و ردناک هست وقتی دست میزنم و تیر میکشه فکر نمیکردم چیزی باشه یه دفعه امشب به خودم اومدم زدم گوگل انقدر چرت و پرت نوشته که نمیتونم تحمل کنم صبح بشه برم دکتر انقدر گریه کردم 

ممنون میشم برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرمنم رو ساعدش داره دکترگفته یه کیست ساده است الکی چرا خودتون رو نگران میکنین

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
میشه عکسش رو بفرستی یا توصیفش کنی چون منم توده دارم روی مچ دستم که گانگلیون هستش

اون فرق داره با مچ دست عزیز 

یه توده سفت و قرمز زیر پوست به اندازه یه فندق کوچیک هست وگرمه

همسرمنم رو ساعدش داره دکترگفته یه کیست ساده است الکی چرا خودتون رو نگران میکنین

یعنی سفت و درد ناکه ؟مال کار سنگین میشه ؟

شاید ضربه خورده مفصلتون مایع بین مفصلی چیزی خارج شده این شکلی شده تا جذب بشه خودش، شایدم کیسته نگران نباشین تو سرچای اینترنت دنبال دلیلش نگردین اونا ترسناکه، حتما برو دکتر تا خیالت راحت بشه. 

اون فرق داره با مچ دست عزیز  یه توده سفت و قرمز زیر پوست به اندازه یه فندق کوچیک هست وگرمه

اهان پس هیچی. احتمالا برای شما هم چیزی نباشه ولی خب به یه دکتر نشون بدی بهتره خیالت راحت میشه

یعنی سفت و درد ناکه ؟مال کار سنگین میشه ؟

بله دکترگفت باهاش کارسنگین نکن خوب میشه بعدیه مدت خوب شد

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
میشه عکسش رو بفرستی یا توصیفش کنی چون منم توده دارم روی مچ دستم که گانگلیون هستش

منم دارم رو مچ دستم، چکار کردی خوب نشد؟ دکتر چی گفت؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید) 
منم دارم رو مچ دستم، چکار کردی خوب نشد؟ دکتر چی گفت؟ 

همین الانشم رو دستم هست دکتر چندبار رفتم فقط چون بدجا هستش بغل شریان های اصلی دستمه گفت با تخلیه نمیشه خوبش کرد. بهم گفتن فقط جراحی منم که از حوصله عمل اینا ندارم خیلی درد داره. ولی خب روش سکه میذارم میبندمش هنوز که خوب نشده فقط بادش کمتر شده

همین الانشم رو دستم هست دکتر چندبار رفتم فقط چون بدجا هستش بغل شریان های اصلی دستمه گفت با تخلیه نمی ...

منم درد میکنه جدیدا. تو کجاس مگه دقیقا؟. من پشت دستمه دستمو خم میکنم میاد بیرون اندازه یه فندوق🙄😓

منم درد میکنه جدیدا. تو کجاس مگه دقیقا؟. من پشت دستمه دستمو خم میکنم میاد بیرون اندازه یه فندوق🙄😓

برای منم پشت دستمه پایینه شستم میشه اونجایی که رگای دست هستش 

برای منم پشت دستمه پایینه شستم میشه اونجایی که رگای دست هستش 

علتش نگفت چیه دکتر؟ چه بدبختیم من بخدا کم مشکل و دردسرداشتم اینم اصافه شد دستم هی درد میکنه همش

علتش نگفت چیه دکتر؟ چه بدبختیم من بخدا کم مشکل و دردسرداشتم اینم اصافه شد دستم هی درد میکنه همش

از کار زیاد و مثلا بد تیکه دادن به دست. تازه در آوردی؟ من ۱ سال پیش در اوردم دیر رفتم دکتر دیگه مثل سنگ شده چون کلسیماش رسوب کرده مثل استخون شده اگه تازس برو فیزیوتراپی که از بین بره