2777
2789
عنوان

درمان pco

197 بازدید | 7 پست

سلام خانومای مهربون...

من یک pco مث شما هستم تمام علائم کلینیکال پلی کیستیک از قبیل موی زائد ونامنظم بودن قائدگی  رو داشتم.که دکترا میگفتن به سختی باردار میشم .سه ماه کلومفین و متفورمین مصرف کردم وحتا روز سیزدهم برای ازادسازی تخمک امپول زدم اما تاثیری نداشت.علاوه برهمه اینها سنگ گلیه هم داشتم.

داروهامو قطع کردم و شروع کردم به ورزش کردن و کاهش وزن.من چاق نبودم اما برای یک pco ورزش خیلی خیلی خیلی موثره...ورزش همراه با غذای سالم و خوردن اب زیاد... سعی کنید نزدیک روزای تخمک گذاری  و تا دو سه روز بعدش ، اقدام کنید و ارامش داشته باشید. دست از شمارش روزها بردارین و فکرتونو مشغول کنید.چون استرس انقدر سَمه که میتونه باعث عدم لقاح بشه.بازم تاکید میکنم ورزش کنید.حتا نیم ساعت پیاده روی در روز هم موثره و باعث فعالیت تخمدانها میشه

.من طی دوماه ورزش و غذای سالم  ،در حالیکه اصلا فکرشم نمیکردم بی بی چکم مثبت شد..

از امید به خدا غافل نشید. نمیدونم چقدر اعتقاداتتون قویه... ولی توکل کنید...چون برای من معجزه کرد ...به هیچ چیز وهیچکس جز خدا امید نبندید که اون بخشنده ترین ومهربونترینه❤️

در آخر الهی که همتون دامنتون سبز شه🙏🏻

آمین

تاپیک جامع پلیکیستیک رو بخونید

https://harfeto.timefriend.net/16238796983979                                                                       من خیلیاتونو میشناسم 😊😉کاربر جدید نیستم 😃پس سعی کن کمتر دروغ بگی 😎🙃                             ورزش کن!                                                                 سالم بخور😋!                                                           کتاب خوب بخون نه هر کتابی !                                    همیشه سعی کن ی قدم از دیروزت جلوتر                   باشی!                                                                        خودتو دوست داشته باش هر جوری که بلدی این مهم ترین اصل زندگیه!💃👑            

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من با قرص پریود میشم..دکتر گفته اهدایی بگیرم 

اگه وزن بالایی داری گلم ، سعی کن ورزش کنی.ورزش خیلی خیلی به تحریک تخمدانها کمک میکنه .به یک پزشک تغذیه خوب مراجعه کن تا کمکت کنه.ما یکسری رژیمهای غذایی داریم که مختص پیش از بارداری هستن اما در این مورد  خیلی از ادمها نااگاهند...